5. januar 2013

Langtidsmørnet...Også kalt vellagret! Dette prosjektet har ligget på bunnen av strikkeveska mi. Lenge. Veldig lenge! Det skulle bli en lue til meg selv vinteren 2010, da Arne og Carlos kom ut med sine fine luemønstre. Perfekt fargekombinasjon til min daværende allværsjakke. 

Hva skjedde? Jo, allværsjakka måtte jeg sende inn til leverandøren pga dårlig kvalitet på stoffet. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne hente en ny jakke i nærmeste butikk. Der fikk jeg vite at modellen var gått ut av produksjon og at jeg måtte finne meg en annen modell. Den fine fargen var ikke å oppdrive, og jeg endte opp med en blåfarget jakke. Skivebom, hvis vi tenker fargekombinasjon til den halvferdige lua som jeg hadde gledet meg til å bruke... 


Siden den gang har jeg altså ikke strikket en eneste maske på dette prosjektet. Det skal tydeligvis ikke mer til for å ta motivasjonen fra meg. Jeg har flere ganger vært innom tanken om å rekke opp hele greia og spare garnet til noe annet, uten at jeg noen gang har gjort alvor av tanken. Nå har den påbegynte luen kommet seg opp på stuebordet. Vi er blitt enige om at vi kanskje skal ta opp tråden igjen og innlede et forhold. Så får vi se, da! 

Garnet er fra holstgarn.dk og har et herlig fargespill i seg (ikke riktig så rosa som bildene viser, litt mørkere). Om ikke lua passer til allværsjakka, så kan den jo passe til andre jakker? Og om jeg ikke vil ha lua selv, så vil den kanskje passe fint i gaveeska inntil den perfekte mottaker dukker opp! Kanskje jeg dropper å strikke full lengde, og heller lager den som en baggy lue uten dusk... Fortsettelse følger ;)

post signature

5 kommentarer:

 1. Denne er for fin til å bli liggende! Lekre farger, og fint mønster.

  SvarSlett
 2. Fortsettelsen blir spennende... - for fortsette må du! Så lekker!
  Nydelig mønster og lekre farger :)

  SvarSlett
 3. Denne må du strikke ferdig! Nydelige farger, og det blir en lykkelig mottaker en dag :)

  Måtte le litt av ordspillet ditt om å 'ta opp tråden' igjen ;) Hihi

  Fin søndag til deg
  Klem

  SvarSlett
 4. Hehe, ja, synes du skal ta opp tråden med den igjen, for lua var jo kjempefin!

  SvarSlett
 5. Ai, ja, her må du igang igjen, ja, for dette var flott, - og det er ikke mye som mangler heller, eller er du kanskje ferdig etter tre dager?? Spent på resultatet :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)