16. januar 2013

Dere husker denne?


Så mye hadde jeg, omtrent like mye la jeg til, og slik ble det endelige resultatet:


Mamma prøvde den i juleferien og mente at både fargene og passformen passet henne, så da rakk den ikke å komme seg i gaveeska før den reiste nordover som ekstrabursdagsgave med en deilig mørk sjokolade gjemt inni.


Her er et par bilder med en stk januarblek frøken inni og en stk utålmodig kjæreste bak kameraet. Derav et litt halvdårlig resultat hva gjelder lysforhold og bildeskarphet, men det får duge. Jeg endret litt på mønsteret; droppet en mønsterrapport og dusk, og satset i stedet på å få en litt kortere baggy lue uten dusk. Med andre ord: "lang lue med dusk" ble til kort lue uten dusk!


Garnet blir deilig mykt etter en liten vask og er omtrent i samme tykkelse som totrådsgarnet fra Nøstebarn, new zealand lammeuld m.fl. Jeg har brukt dobbel tråd her, men likevel gikk det ikke mer enn totalt ca 50 gram. Drøyt garn!

Mønster: 23405 Lang lue med dusk fra Arne & Carlos 96 masker (Dale)
Garn: Holstgarn Supersoft, i fargene Graphite og Aubergine, ca 50 gram
Størrelse: Liten dame
Pinner: Nr. 4,5

post signature

6 kommentarer:

 1. Langtidsmørnede prosjekter blir jaggu flotte! :) Likte passformen veldig godt, akkurat passe baggy syns jeg. Skjønner godt din mamma ønsket seg denne. Og kanskje får jeg se den 'live' når Luefabrikken skal til Alta 7-9 mars ;) Vi bare MÅ tilbake. Beste turen vi hadde i 2012 :)

  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fin den ble :) Likte veldig godt din modell, har sett på luen men syntes det er litt "mye av den" i orginal mønsteret.

  SvarSlett
 3. Lua ble kjempefin den!☺

  Veldig gøy når noen vil ha det man lager.
  Heldige mamma`n din;)

  SvarSlett
 4. HEldig mamma du har :)
  Kjempefin lue - må sjekke ut Arne og Carlos luer skjønner jeg ;)

  SvarSlett
 5. Den ble kjempe fin!
  Heldige mamma'n din :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)