1. oktober 2013

Og hvor ble det av september?


Høsten er utetid og september forsvant med et blaff! Mye utetid kombinert med mange påbegynte småprosjekt og en litt rusten MacBook som strever tungt med å lystre meg, gir lite futt i bloggen min for tida.

Men! Jeg har funnet frem ulla fra skuffer og skap, og pulsvarmerne er fast inventar i vesker og lommer til bruk i nødsituasjoner. I helga var jeg på en fin høsttur sammen med ei lita gudmorsnuppe, og som bildet viser hadde også hun utstyret i orden. Uglene passer henne fortsatt og det er gøy!

På kveldstid dras strikketøyet frem, men jeg begynner stadig på noe nytt uten å fullføre... og om jeg fullfører, så tar montering og fotografering farlig lang tid. Så: jeg er her, jeg strikker, jeg fullfører, jeg utsetter, jeg begynner på nye ting, jeg blir både fornøyd og mindre fornøyd... og alt er i grunn ved det normale!

Flere innlegg kommer...... snart :)

post signature

4 kommentarer:

 1. Hehe, kjenner meg igjen der ja! Poff -så var den måneden over! Vi får kvesse pinnene og gå på med iver og lyst i oktober, kanskje vi får tatt igjen noe av det tapte? ;)

  SvarSlett
 2. Venter spent på montering, fotografering og blogging av dine pinneferskiser;) Er vel ikke så lenge til det sånn værmessig blir mer innetid uansett??!

  SvarSlett
 3. Samme her, ikke stress, vi venter i spenning :)

  SvarSlett
 4. Har vært litt sånn for meg også i det siste, litt vanskelig å komme i gang etter sommeren ;)Søte uglepulsvarmere:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)