7. desember 2008

Alle løse tråder er herved festet!

I går hadde jeg en meget produktiv kveld og fikk fullført to prosjekter som har ligget lenge på armlenet på sofaen og hylt etter oppmerksomhet. I tillegg har jeg hatt en produktiv morgen hittil - jeg fyrte igang strykejernet og fikk dampet disse prosjektene, jeg hadde litt strøm igjen på kameraet og fikk tatt bilder av begge to, OG jeg satte meg ned på pcen for å få dette dokumentert! Pga kranglende internett og diverse ulumskheter publiseres ikke innlegget før nå i kveld...

Sokkene er strikket med en annen babysokk som mal, en som mormoren til kjæresten min har laget. Jeg har ikke fått festet silkebånd i hullraden, men det skal gjøres en gang tiden strekker til! Dette er altså første gang jeg har strikket etter bare å se på selve sokken - uten mønster! Jeg er stolt!! :)

Babyteppet er strikket etter mønster fra boken Myk Start, og det gikk så utrolig mye fortere enn jeg hadde trodd! Jeg skal likevel innrømme at det var et meeeget kjedelig prosjekt - faktisk litt for lite utfordrende (selv for meg som er nybegynner). Men det ble veldig fint og mykt til slutt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)