16. mai 2009

Vi feirer Norges nasjonaldag!


Årets 17. mai feiring nærmer seg med stormskritt og her i huset faller alle brikker sakte, men sikkert på plass. Bunadsskjorten og forkleet har vært under strykejernet, det samme har flagget. Så sent som i dag kjøpte vi oss en søt liten kulegrill, etter mange runder med irritasjon over dårlige engangsgriller som finnes på markedet. Grillmaten er handlet inn, og resten av menyen er spikret! Hybelkaninene flyttet ut i formiddag og vaskemaskinen jobber hardt med dagens skittentøy. Enda har vi noen få punkter igjen på to-do-lista før flaggene heises og salutten runger over byen, men vi kan trygt si at vi kommer i mål i god tid.

I år skal vi møtes her hos oss til felles 17. mai lunsj, 10 stykker i alt. Vi har fordelt arbeidsoppgaver oss i mellom; en baker rundstykker, en annen står for kald drikke, jeg skal koke kakao og lage eggerøre, og resten tar med seg diverse sorter pålegg. Kleskoden er selvfølgelig bunad, dress eller annen finstas!

Etter lunsjen forflytter vi oss mot Høgskolens arrangement, og senere til byen der vi skal se på borgertoget og synge "Ja, vi elsker" av hjertens røst! Etterpå vender vi nesa hjemover igjen, bytter ut noen av gjestene med andre og fyrer igang kulegrillen. Dessert: Solbærpai m/vaniljeis :)

Hurra,
Hurra,
HURRAA! :)

1 kommentar:

  1. Det handla no ikke så mye om hobbyaktiviteta i dag...men på 16. mai e det vel greit!

    God feiring! Hilsen Big Brother

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)