18. september 2011

Liten? Eller bitteliten?

Aaargh.. satte i gang med en lettstrikka babylue fra Nøstebarn tidligere i dag, på pinne 2,5 i stedet for 3 - fordi jeg valgte babyull og ikke Nøstebarngarn. Den skulle jo ikke bli for stor nemlig.. Og nå oppdager jeg at jeg strikker etter str prematur/nyfødt, og ikke 0-3 mnd som var planen.. Jeg syns jo den så litt vel liten ut, og det er vel lite som taler for at den blir for stor, for å si det sånn!


11 kommentarer:

 1. Hehe, det er fort gjort å blingse litt når man ivrer litt etter å starte på ett nytt plagg! Lua ble nå uansett veldig søt=)

  SvarSlett
 2. åh, smått irriterende å oppdage!
  Men den blir jo heilt sikkert knallfin til ei dukke då!

  SvarSlett
 3. Tilbake i nord jeg :) Og kooos å titte innom bloggeverdenen nå i kveld :) Resten av familien sover, hihi.. Er du sikker på at luen er for liten? Jeg opplever at nyfødte ALLTID er mindre enn man tror ;) Uansett, en dukkelue blir nok satt pris på av en eller annen liten jente :)

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 4. Morsomt... :) Den kjeme nok alltids til nytte. Ei dokka eller ein liten baby! Vett om fleire prematuravdelingar som tar i mot strikkaplagg til dei bittesmåpasientane sine... :)

  SvarSlett
 5. Utrolig hva som passer til de nyfødte. Jeg gikk gjennom de minste klærne til sønnen min her om dagen, og kan ikke fatte og begripe at han har vært sååå liten! Uansett, luen kan jo brukes til dukker og:)

  SvarSlett
 6. He he, det høres kjent ut. Jeg pleier også å eksperimentere med garn og pinnestr, og vips, så sitter jeg der med luer som kun passer små dukker. Vi burde være flinke og sende alt sånt til prematuravdelinger!

  ... Men lua var søt den, og selv om jeg synes sånt er vanskelig selv, så går det jo an å rekke opp?

  SvarSlett
 7. Søt lue, selvom den var liten :)

  Takk for hilsen hos meg, er stas med kommentarer!!

  SvarSlett
 8. Vanskelig å beregne størrelsen. God blir den nok til den som den passer til :-)

  SvarSlett
 9. Utrolig søt lue! Kjempefine farger :)

  SvarSlett
 10. Så irrriterende! Typisk da! Du får rekke opp... :S

  Gøy at du følger med på strikkedokka mi! Takk for kommentarene! Anna Anka, hahaha! :D:D:D

  SvarSlett
 11. Fin lue, og det er ikke helt sikkert den blir altfor liten til en nyfødt heller da. Begge mine jenter har brukt bodyer i størrelse prematur fra nøstebarn som nyfødt, og de har ikke vært hverken premature eller spesielt små. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)