20. februar 2009

Herrevotter i Peer Gynt

Nå er jeg endelig ferdig!! Min kjære samboer har nå fått votter som matcher jakka og skjerfet hans - og han er veldig fornøyd! Vottene er strikket etter oppskrift fra Sandnes Garn PG1819, i fargene 1053 og 1099. Jeg har ikke fulgt oppskriften til punkt og prikke, men heller valgt ut ett mønster til forsiden, og et annet til baksiden.

Jeg skjønte rask at vottene kom til å bli enormt store, og måtte derfor ty til litt toving etterpå. Det er litt vanskelig å se på bildet, men vottene er både for brede og for lange. Uansett,
slik så vottene ut før toving:


Min kjære hadde mildt sagt ingen tro på at vaskemaskinen visste hvor store hender han hadde, og uttalte snurt: "Tenk hvis de kommer ut og passe dine hender, og ikke mine - KA DA?!". Så midt i vaskeprogrammet ble jeg beordret til å sette maskinen på pause for å sjekke størrelsen, som da var perfekt! Vi avbrøt resten av programmet, og siden har vottene ligget til tørk på badegulvet. Nå er de tykke og gode, garantert varme - og ikke minst perfekt passelig! Etter en omgang med damping, er resultatet dette:

2 kommentarer:

  1. Hallo! Kor flink du e og kor heldig han Vidar e! Endelig ble det hans tur! Klem fra mamma i Alta

    SvarSlett
  2. Hei! Tusen takk :) Dem e flittig brukt!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)