14. februar 2009

Lørdag!!

…og endelig tid til strikking igjen!

Som dere kan se her inne, har jeg ikke hatt mye tid til strikkekos den siste tiden. Dette kommer ene og alene av at den masteren jeg går, Sustainable Management, er helt fersk. Dette betyr blant annet at foreleserne sliter med å tilpasse mengden pensum til antall studiepoeng – og i dette tilfellet kan man trygt si at de ikke akkurat beregnet for lite pensum!

For å gjøre en lang historie kort ligger jeg LANGT bak. Vi snakker mange kapitler, altså flere hundre sider! Som et ledd i å forsøke å være à jour i et av fagene (der vi må skrive en side med refleksjon/sammendrag/tanker til hver forelesning ut fra det pensum vi skulle lest den uka), har jeg måttet ta i bruk helgene. Men denne helga akter jeg å vie til pinner og garn! Og dette kan jeg trygt unne meg – ettersom vi ikke har forelesning i fy-fy-faget før om en måned!!! :)

Siden sist har jeg rukket å ferdigstille en liten genser med raglanfelling, men jeg er ikke heeelt ferdig enda. Venter på et spesielt stoffmerke som jeg har bestilt. Tenkte først å bruke dette:

…men siden samboeren bestemt foreslo tigergutt da jeg spurte etter hans mening, så fant jeg ut at det måtte bli tigergutt. Det er nemlig ikke så ofte han er over mannsgjennomsnittet engasjert i garn og pinner!

I tillegg holder jeg på å strikke et par selbuvotter til han, siden det slo meg at etter å ha vært sammen i over 2 år kan det kanskje være på sin plass å unne ham et strikkeprosjekt. Det eneste problemet per i dag er at jeg kun er ferdig med den ene, og den viste seg å bli monsterstor.. Dette betyr selvfølgelig at selv om jeg omsider blir ferdig med vottene, så gjenstår fortsatt en del krympearbeid. Målet er å bruke denne helga på å nærme meg fellinga på den siste votten. Jeg har nemlig lovt meg selv at når jeg er ferdig med vottene, skal jeg strikke noe veeeeldig søtt som belønning. (Jeg hater å strikke når mottaker er eldre enn 2 år!) Jeg forteller ikke hva belønningen er, annet enn at den skal være en gave til ei lita april-prinsesse :)
Her er et lite hint:


Sånn! Nå har jeg oppdatert dere kjære lesere på hva jeg bedriver tiden min med. Ønsker alle sammen en flott helg, og jeg håper å kunne komme tilbake med et nytt innlegg med ferdigstilte prosjekter snart :)

2 kommentarer:

  1. Hihihi, trur kanskje ho lille T ville fått pittelitt panikk hvis du satt å niiileste i helga :D Nei, vel fortjent med ei frihelg! Du e flink :)

    Stoooooooooooooor- ja meeegastoooor valentineklem :)))

    SvarSlett
  2. Takk for det! :) Nu e uka igang igjen, men æ e fortsatt i helgemodus... Deilig, men ikke særlig smart. Har hatt strikkemaraton de siste dagan - og e snaart ferdig med vottan!!!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)