18. juni 2009

Mormors tøfler

Da var tiden inne for siste oppdatering fra påskens aktiviteter! Det som skulle bli en påskegave til ei god venninne, Marie - endte opp med å bli en takk-for-ei-fin-tid-i-Bodø-avslutningsgave! Her er resultatet i bruk:

...Og her ligger de til utstilling:

Tøflene er knallfine, også så morsomme å strikke! Litt vanskelig, men har man først knekt koden så går det unna på null komma niks. Takk til Mamma og Bente for inspirasjon og hjelp ;) Oppskriften er hentet fra Sandnes Garn, 0713 julehefte. Jeg brukte et annet garn enn oppskriften anbefaler, men gjorde ikke noe annerledes i forhold til mønsteret. Jeg gikk enkelt og greit på Rema 1000 og kjøpte Mor Aase-garnet (ikke superwash) - billig, bra og lettvint.

Svigermor falt pladask for disse, hun også. Det skal sies at hun kun strikker 2r 2vr, enten votter eller ullsokker og mener selv hun ikke kan annet enn det, og i alle fall ikke lese mønster! Etter 2-3 kvelder med konsentrasjon, svetting og bannskap kunne hun stolt vise frem sin første tøffel. Nå er hun i full gang med julegaveproduksjon - helt frelst. Morsomt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)