7. juli 2009

Sommeroverraskelse

I går lå det en hilsen og ventet på meg da jeg åpnet postkassa! Brevet inneholdt noe så hyggelig som en liten overraskelse fra mammaen min :) Strikkeoppskrift på herlige sommerprosjekter, hentet fra Allers nr 25/2009. Jeg ble inspirert til å ta pinnene fatt, så i dag dro jeg rett på garnshopping etter jobb. Håper flere enn meg er spent på resultatet - jeg avslører ikke hva jeg har tenkt å lage. Dere får vente å se til jeg er ferdig :)

Ellers så skinner sola og pinnene er aktivt i bruk. Jeg har flere (nesten) ferdigstilte prosjekter rundt meg som jeg lover å vise frem når siste finpuss er gjort. Nok om meg! Hva er status hos deg akkurat nå? Fortell meg om hva du bruker tida di på i sommermåneden juli :)

3 kommentarer:

 1. heia:)
  spent på ka d e du strikke æ. æ holde på å hekle de tøflan som va i mamma sitt allers for et par uka siden, bare i anna garn og omgjort litt på oppskrifta. ser ut som d kan bli bra tilslutt;) ellers så går visst sommermåneden juli til jobbing og jobbing..
  therese

  SvarSlett
 2. så hemmelighetsfull vi va! blir jo rent nyskjerrig her :p
  sommermåned og sommermåned.. e kaldt som fy her, men reise sørover på lørdag :) problemet e bare at det e meldt regn der HVER dag når vi e der.. men vi e postiv å tenke at det blir koselig å treffe familie der :)

  SvarSlett
 3. Koselig med tilbakemeldinge :) Har hittil strikka opp ett nøste, så har enda litt igjen. Mye vrangstrikking og det går litt tregt hos meg.. Håpe jobbing gir Therese nok med peng, og at sola skinn på Marie i ferien! Snakkes!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)