21. desember 2009

Lykkelig med lammeull på vei

E n d e l i g - nå er www.123knit.com blitt min venn!

Jeg har i flere måneder hatt problemer med å handle garn på 123 sine nettsider - og PayPal har vært den store, stygge ulven her. Å opprette en PayPal-konto fra Russland ble slett ikke godt mottatt, og Nanna ville heller ikke la meg bestille direkte via mail. Ikke fikk jeg betale uten en PayPal-konto heller, så alt ble til slutt bare problemer for meg.

Nå som jeg er tilbake i Norge igjen, er ting imidlertid blitt litt enklere. Jeg fikk omsider kontakt med kundeservice, og trodde jeg hadde fått til å fjerne begrensningen som lå på kontoen min, men etter en uke med iherdig og tålmodig venting ga jeg opp og opprettet en ny konto hos 123, og kunne endelig betale for bestillingen min - UTEN en PayPal-konto. For en lykke!!

Det vakre New Zealand garnet jeg har bestilt vil nok ikke nå meg før julafen, men det er jo kjent at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves :) Og når den tid omsider kommer, vil jeg kunne starte på arbeidet med å trylle frem en heldress i fire herlige nyfødt-farger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)