7. februar 2010

Omsider...


 ...har vi fått hengt opp gardiner på soverommet vårt. Kryss i taket! Grunnen til at et så enkelt og lite prosjekt har blitt nedprioritert det siste året, er at samboeren ville ha sorte gardiner - noe jeg såvisst ikke aktet å gå med på, og jeg ville ha helt lyse - noe han slett ikke kunne tenke seg. Så for å bevare husfreden har altså dette blitt totalt nedprioritert.

I går, derimot, motet vi oss opp og dro vi innom Kid for å se om der var noe der som vi begge kunne like. Jeg falt for disse enkle Anthony-gardinene i lys lilla, og min kjære godtok dem han óg. (...Bevaring av husfreden som årsak, kanskje?) Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, spesielt da jeg oppdaget at de var på 30 % rabatt :)

Og til de som er ansvarlige for å sy gardinene som selges på Kid: Dårligere arbeid skal man leite lenge etter! Sømmer som ville fått selv det skjeve tårn i Pisa til å se beint ut... Pytt, pytt - jeg får heller bli venn med symaskinen før vi skal kjøpe gardiner neste gang :)

2 kommentarer:

  1. Ja, det va jo kjempefine gardiner. Æ likte kommentaren din til slutt! Som du kanskje har hørt før, så va æ og maskinen ikke venna før, men gjett no!!

    Mamma

    SvarSlett
  2. Takk! Hehe.. Venna e kanskje for svakt å bruke om deg og symaskinen - trur dåkkers forhold kalles ekteskap!! ;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)