9. mai 2010

Knapper med sjel

I dag er jeg bare nødt til å reklamere for den utrolig stilige nettbutikken, Tamo, som jeg tilfeldigvis kom over for litt siden. I denne butikken kan du plukke med deg all verdens søte og fargerike duppedingser - jeg for min del falt pladask for knappene, som akkurat nå er satt ned med 20 %. Kort leveringstid og god kundeservice er bare to av mange grunner til at jeg anbefaler stedet et besøk! Her er min fangst:


Favoritten er de lyseblå båtene, og på en god nr. 2 kommer marihønegjengen. Ingenting slår ansiktisuttrykket! Hver knapp koster mellom 10 og 20 kr (på salg) og er vel mer å regne som pynt enn som knapper... men pytt, det er verdt det, for disse knappene har sjel - det er jeg sikker på!!

På håndarbeidsfronten er det slett ikke så stille som det ser ut. Jeg har en del halvferdige prosjekter liggende rundt omkring, og forsøker å få disse ferdigstilt. Førstepri akkurat nå er masteroppgaven som snart skal leveres, så jeg kan trygt si at jeg har hendene fulle for øyeblikket. Litt strikking blir det likevel, bilder kommer etter hvert!

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig fin søndag, nyt våren :)

post signature

2 kommentarer:

  1. Kjæmpefine knappa!! Eg vurdert læng båtan å lastebiln eg å, mæn ikke dein her gongen..Dæm bi nok vældi fin som pynt :)

    SvarSlett
  2. Takk, sjøl e æ helt frelst! :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)