26. august 2010

Calorimetry


Det produseres litt her hos meg, men med kun små fremskritt er det greit å ha et lite lager av prosjekter som ikke har fått vist seg i bloggverdenen. Ideen bak dette pannebåndet er slett ikke dum: så bredt at det nesten dekker hele hodet, samtidig som det er plass til hestehalen bak. Tror faktisk de med litt størrelse på hodet - og ikke minst tykkelse på håret - er de som kler slike pannebånd aller best.

Nå må jeg bare ærlig innrømme at selv likte jeg ikke mønsteret som det flerfarga garnet hadde å by på her, men jeg håper jo at det finnes folk her i verden med andre preferanser enn mine ;)


Mønster: Calorimetry
Garn: 7 Veljestä Jattiraita (farge 835)
Størrelse: Onesize
Pinner: 4

post signature

6 kommentarer:

 1. Så lurt!! Eg trenge et slikt...Kanskje neste prosjekt:)

  SvarSlett
 2. Heisann! E d min? Ligna veldig! :) Tenkte først når eg opna pakken at den såg litt stor ut... Men, eg har visst underestimert håvestørrelsen min, for den passa perfekt! hihi..

  Tusen takk! :)

  SvarSlett
 3. Stilig! Er nok desverre en av de som IKKE passer et sånt et - lite hode og tynt, pistrete hår....:) God helg til deg:)

  SvarSlett
 4. Disse ser utrolig smarte ut, fine er di også. Jeg har også planer om å strikke et slikt snart.

  Riktig god helg :-)

  SvarSlett
 5. Så flott den var! Og garnet så veldig mykt ut. Syns det ble stilig med fargeskiftene :)
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 6. Dere gjør meg så glad, hver og en av dere! Riktig god helg, alle sammen! :) Og ja, Synnøve - dette er din :) Får prøve meg på en med mindre pinner og tynnere garn, kanskje den kan bli min :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)