28. august 2011

Om utslitte tøfler og deres etterfølgere


Jeg har tidligere fortalt om min operasjon for å forlenge et par tøflers levetid. Som bildet over viser er tøflene igjen på stadiet utslitt. Etter å ha tvingt en sesong ekstra ut av både de turkise og de rødrosa tøflene, kan jeg nå kaste begge par - med god samvittighet!

Tøffelsesongen er absolutt i gang igjen for min del, og nå kan jeg altså innvie sesongen sånn ordentlig med å ta i bruk noen nye og fine som jeg har hatt liggende på vent. Og det er slett ikke tomt i avdeling for ull her, det er ingen umiddelbar fare for at det skal skje - det er nesten sånn at det har hopet seg opp fordi jeg lappet de forrige...

Med tøfler mener jeg forresten alt hjemmestrikket som kan varme føttene, og her ser dere et utvalg av de som skal følge meg frem mot neste sommer:


Fine, ikke sant? Mamma har strikket den til venstre og den nederst til høyre, og Bestemor har strikket den som er øverst til høyre i bildet. Alle disse hører inn under kategorien "gå-bort-sokker", dvs at de er nesten for fine til å tusle rundt her hjemme i, og må tas på når man skal "gå bort", altså dra på besøk til noen ;)

9 kommentarer:

 1. Sjer at alvetøflan e godt brukt ja, å d varme jo sælfølgeli ein strikkers hjerte. D va verkeli nån fine etterfølgera å eg likt spesielt godt d paret i lilla og svart. D ha itj vorri så domt å hatt eit sånt par i tøffelkorga:) Ha nok skoilla rødda i dein, mæn syns d e så tungt å kast, sjøl om d ikke e nå igjen som hoill varmen på oinnersia av fotn:)

  SvarSlett
 2. Gå-bort-sokker må man ha! Hihi :)
  Kjempefine de lilla og sorte! Jeg er også storforbuker av tøfler, men mulig jeg sitter mye på r.. stumpen ;) for de blir ikke så slitt.

  Ha ei flott uke

  Klem

  SvarSlett
 3. åh, så masse fine tøfler!

  det er nesten som ein blir litt trist av at ein sjølv er skikkeleg varmblodig og ikkje treng tøfler anna svært få dagar i året :p

  SvarSlett
 4. tøfler som er slitte er som oftest de beste tøflene!! Og for noen flotte sokker!!!! Nydelige farger sammen! Heldig :)
  ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Nydelige sokker! jeg har fem-seks par i slike mønstre selv men bare i svart hvit :) Takk for søte ord i bloggen min og godt du la igjen et spor så snublet jeg over din ;)

  SvarSlett
 6. flotte tøfler. og så spennende mønster på 'gå-bort-sokkene'

  SvarSlett
 7. Nydelige sokker/tøfler, likte kjempe godt mønstra og fargane :-) Tusen takk for stemmen på hua mi :-)

  SvarSlett
 8. Flotte gå-bort-sokker! Nå fikk jeg lyst til å kaste meg over litt ull og begynne på et par gode tøfler. De ser skikkelig varme ut!

  SvarSlett
 9. Når eg var i barnehagen som har skoforbod på foreldremøte måtte eg ha med gåbort-sokkane mine som tante har strikka til meg. Og dei var det jaggu utslitt! Enn det, eg treng også nye :p

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)