13. november 2011

Høststemning i heimen


Helga er på hell, og her hjemme gjøres alt for å nyte siste rest; telys er tent, og strikkepinnene er varme. I ettermiddagstimene i dag fikk et lite syltetøyglass nytt liv som telysholder. Og med litt ekstra isolasjon ble det jo riktig så fint, vil jeg si. Hos meg gikk det med usle 11 gram på pinne nr. 4,5. Her er det rom for å få brukt opp garnrester, folkens! Garnet jeg har brukt er egentlig ikke restegarn, men første prosjekt ut av hele 500 gram mohairgarn i ulike farger som jeg vant hos Silkesauen tidligere i høst! Jeg grubler stadig på hva jeg skal bruke garnet til, og for å "bli litt kjent" måtte jeg bare finne på noe enkelt og kjapt. Kanskje neste prosjekt blir en Pickles-hals? Eller et par pulsvarmere?


Ellers er det vanskelig å vise frem noe her for tiden, i frykt for å avsløre julegaver til kjente og kjære lesere. Likevel vil det nok dukke opp noe her, hvis jeg bare kommer meg ut i dagslys... Ha en fin søndag, dere - og tusen tusen takk for alle fine ord 

post signature

8 kommentarer:

 1. Lyslykter er høstens must ja:-) Din ble veldig koselig!

  SvarSlett
 2. For en bra ide! Utrolig dekorativt:)

  SvarSlett
 3. Så koselig! Kanskje man må hive sæ på sånne og!

  Klem fra Mamsen

  SvarSlett
 4. Det var ein skjønn lyslykt, ja. Rask å lage, tenkjer eg, eit godt tips til ein jolegave! Takk, og nyt dei mørke kvelder - og dei ljose dager!

  SvarSlett
 5. Enkelt og dekorativt! "liker" :)

  SvarSlett
 6. Så koselig lykt! Har lenge tenkt å strikke/hekle slik men har bare blitt med tanken.. og det er jo egentlig bare dumt for det er jo ikke akkurat veldig tidkrevende vel ;)

  Så søte de englene var!

  Stor klem

  SvarSlett
 7. Koselig med slike lykter. Og de figurene er SÅ fine. Jeg elsker de og jeg får snart en stor som heter "Together" i bursdagsgave av mormor og morfaren min. Har allerede funnet en plass hvor den skal stå :-)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så fine og stemningsfulle lykter! Ein god og enkel idé.

  PS: Eg har svart deg om mohair-garnet inne på bloggen min, under innlegget "Villdyra kjem!"

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)