19. september 2012

Superenkle pulsvarmere


Det er tid for kjølige morgener og småkalde kontorlokaler. Jeg er som regel blant de første som kommer på jobb (jepp, a-menneske) og de første timene er jeg alltid litt frosen på denne tiden av året. Jeg slår derfor et slag for den fantastiske oppfinnelsen pulsvarmere! Det er utrolig hvor mye varmere man blir når håndleddene får et lunt omslag. Kombinerer du varmende pulsvarmere med en kopp varm drikke og dagens rykende ferske avis, ja da kan selv den mest gufne mandagsmorgenen bli riktig så fin! Ta deg tid til å snuse inn frisk høstluft på vei til jobb og nyt synet av nydelige høstfarger, det gir en fin start på dagen. (Jeg har jukset litt; høstbildene er tatt i fjor, men jeg nyter fine farger også i år, og gleder meg til de blir like intense som på disse bildene!)


Til utendørs bruk kan det være kjekt med tomler på pulsvarmerne, synes jeg, men til innendørs bruk kan de godt være uten. Vil man ikke at de skal synes, er det også lett å skyve dem inn under ermet på genseren. Ikke at jeg kommer til å gjøre det, for jeg synes disse er riktig så lekre, nemlig :)


Dette er et kjapt prosjekt og slett ingen garnsluk; fint til restegarn hvis du ønsker det. Det er også lett å ha med seg i veska og krever lite konsentrasjon. Ja, for tenk om det skulle komme en anledning til å ta frem strikketøyet... Vær beredt!


Pulsvarmerne får en lekker 3D-effekt med 5 omg rett og 3 omg vrang. Ikke glad i å strikke vrangt, sa du? Det er lett å unngå, jeg fulgte tipset i oppskriften og ble fornøyd med det. Jeg har smale håndledd, så jeg la opp litt færre masker enn anbefalt til voksen. 44 masker på pinne 2,5 passet fint til meg :)


Mønster: Nøstebarn pulsvarmere (gratis)
Garn: New Zealand lammeuld, farge 301 isblå, 15 g
Størrelse: Liten damehånd
Pinner: nr. 2,5

post signature

14 kommentarer:

 1. Nydelig! Jeg vil også lage med et par av disse!:-)

  SvarSlett
 2. Så fine og praktiske! Tror jeg må lage meg noen pulsvarmere jeg og, biblioteket og forelesningssalene er nokså kalde..

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. Så enkle, og så lekre :) settes på to-do lista mi :)

  SvarSlett
 5. Enkle, men likevel veldig fine! Ser ikke bort fra at jeg prøver meg på et par sånne :)
  Takk for tipset!

  SvarSlett
 6. Superfine! Jeg strikket noen lignende i fjor, eller rettere sagt jeg strikket bare en, så du minnet meg på at jeg må strikke den andre i år:-) Jeg har det med å strikke bare en av to....

  SvarSlett
 7. Veldig fine, de ser fancy ut selv om de er enkle :) Kjenner meg igjen i det med å være kald på hendene på starten av dagen. På vinteren kan jeg se ut som en ordentlig raring på jobb, gjerne et tynt sjal rundt halsen, et annet over skuldrene, pulsvarmere og ullsokker. Lekker ;)

  SvarSlett
 8. Veldig veldig fine, enkle og anvendelige! Fikk som så ofte lyst til å begynne på et par umiddelbart... O, skjønne fristelse. (o:

  SvarSlett
 9. Så nydelige! Ahh, du frister og frister med nye prosjekter... Og så jeg som aldri beveger meg under pinne 3,5... Men ett par pulsvarmere må jeg vel holde ut, hihi ;)

  De var hvertfall superfine, og elegante om man kan si det! Nesten så man kan pynte seg med slike! :)

  Ha ei superfin helg
  Klem

  SvarSlett
 10. Så fine!
  De fikk jeg lyst til å prøve meg på :) En skikkelig fryser jeg og, og ja man fryser faktisk på håndleddene :)
  God mandag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 11. Nydelige pulsvarmere i fin farge :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)