29. oktober 2012

Han har skjønt det!


Kjæresten var på utenlandsreise for et par uker siden og kom hjem med bygave til meg. Hipp hipp hurra! Regelen oss imellom er at vi ikke skal tråle butikker for å finne noe, men kun kjøpe bygave hvis vi kommer over noe som passer bra. Gaven inneholdt denne gangen en papirpose fylt med de lekreste og mest velduftende treknappene, i ulike former og fargenyanser. Sukk!


Håndlagde treknapper som jeg stadig vekk må bort til for å ta og føle på. Og ikke minst lukte på! Disse knappene er virkelig de fineste jeg noensinne har sett. De bare ligger der og venter på å bli sydd på det perfekte strikkeplagget. Jeg har noen ideer allerede, særlig for de lyse med litt spesiell form. 


Selv visste han nok at dette kom til å falle i smak, for han var så spent da jeg tømte ut innholdet fra papirposen. "Disse kan for eksempel brukes til en jakke" og "var ikke disse fine?!" utbrøt han underveis. Og som om ikke dette var nok, hadde han også kjøpt med en plate mørk sjokolade, 72 %. Selveste favorittprosenten. Min kjære er valgt ut med omhu, skal dere vite ;)


Mens han var borte hadde jeg googlet hva man bør kjøpe når man er i Tallin. Og jeg fant fort ut at de med interesse for strikking ikke dro til Tallin uten å kjøpe garn. Så da bygaven ikke inneholdt garn, dristet jeg meg til å spørre om han hadde sett at de solgte garn. Svaret kom relativt kjapt: "Ja, men garn har du nok av." Mulig han har rett i det ;)


Papirposen er stemplet med kontaktinformasjon. På baksiden står det www.woodenbuttons.eu. Jeg ser at de også har en side på Facebook, og det ser ut til at du kan få kjøpt disse herlige knappene i butikken deres på Etsy. Det er lov å la seg friste, hvis ikke du har fått den samme behandlingen hos din bedre halvdel? ;)

post signature

7 kommentarer:

 1. Fantastisk bygave!!! Valgt med omhu gir flotte bonuser;)

  Gleder meg til å se knappene på nye prosjekter her hos deg!!!

  SvarSlett
 2. Slik ein hyggelig bygåve! Spent på å sjå knappane i buuk, dei såg flotte ut!!!

  SvarSlett
 3. Ah, Tallinn! Tenkte jeg med det samme jeg så knappene :D Fine byen, og fine knappene!

  SvarSlett
 4. DET var en snill man det! Heldig du!

  SvarSlett
 5. Lucky you, og vel fortjent :-)

  SvarSlett
 6. Å, så nydelig knapper! Herlig gave, mannen din har skjønt det ja ;)
  Og gleder meg til å se hvilke lekre plagg som skal pyntes med disse!

  Klem

  SvarSlett
 7. Knapper er jo perfekte gaver, og sånne håndlagde knapper er jo bare så fine. Nå har jeg to norgesglass fulle av knapper, så skal prøve å få brukt opp noen før jeg kjøper nye :)

  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)