9. juni 2013

Gult er jammen kult!


Det blå prosjektet fra forrige innlegg er ferdig, dermed fikk jeg lov av meg selv til å begynne på noe nytt. Valget falt på regnbuestrikk og jeg er utrolig spent på hvordan dette blir. Her er den spede begynnelse, og for et garnbekjentskap! Både Pickles pure wool og Kauni effektgarn er virkelig herlig å jobbe med. De to garntypene passer perfekt sammen, akkurat som jeg trodde. I love it! Og hvorfor har jeg ikke strikket med gult før, egentlig? Det er jo så fint!


Jeg var i tvil fryktelig lenge, vippet mellom ferskenrosa og regnbuefarger... Helt til en av kommentarene traff meg veldig: regnbuestrikk er super-duper-avhengighetsskapende - det er så spennende å se hvordan neste stripe vil bli. På den måten går det fortfortfort! I tillegg fikk jeg sjansen til å teste to nye garn på én gang, og dermed var avgjørelsen tatt.


Det skal sies at jeg også bestilte et ekstra nøste grått - både fordi jeg er verdensmester til å bomme på garnmengde, men også fordi jeg ikke kunne glemme kombinasjonen grå og ranukel. Nå gjenstår det bare å gæsse på og vente i spenning for å se om størrelsen blir sånn noenlunde, jeg er mildt sagt på dypt vann med ukjent garn og strikkefasthet, og et mønster som bare nesten er sånn som jeg ser for meg kjolen... Wish me luck!

post signature

9 kommentarer:

 1. Forstår godt at du bobler over at inspirasjon med så mye fint garn i flotte farger! Så fint det ser ut det blå du har strikket. Og det arbeidet du holder på med nå i knallgult og lysegrått! Superfint! Gult er jo en gladfarge! Varm og god som sola! Lykke til med regnbuestrikkingen! Ha en fin kveld videre, og fin uke fra i morgen! Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. Lovende start, venter spent på fortsettelsen! Regnbuegarn er og blir utrolig fascinerende å strikke med og gjør seg supergodt i kombinasjon med nøytrale striper.

  Ha en fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 3. Ååååå såååå spennende!!!☺
  Gleder meg til fortsettelsen!

  Lykke til!
  Klem

  SvarSlett
 4. Dette blir sikkert lekkert. Blisr spennende å se ferdig.
  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelige farger!! Gleder meg til å se hvordan det blir etterhvert. Hihi, jeg blir inspirert av å lese om hvor inspirert du er ;)

  Kos deg med spennende striper!

  Klem

  SvarSlett
 6. Ja gult er en så fin farge, blir så glad av den! Lurer på hvor myk Kauni blir etter vask? Det kjennes jo veldig grovt ut på nøstet..Har så lyst å prøve det ut jeg også;)

  Lykke til videre i strikkingen, det går nok helt fint! Du er så flink:)

  SvarSlett
 7. Dette ser kjempespennende ut! Gleder meg til å se fortsettelsen :-)

  SvarSlett
 8. Herlig ull og farger er storfin.
  Jeg er spennende... det blir virkelig pen:-)
  Hjertelig hilsen fra meg... Viola.

  SvarSlett
 9. Åhh, spennende med nytt garn! Jeg har selv et Kauni nøste i regnbuefarger liggende, gleder meg som en liten unge til å begynne.

  Blir art å se det ferdige resultatet, lykke til!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)