8. november 2013

Den forsvunne votteoppskriften


Jeg har flere ganger fått spørsmål om oppskrift på de tovede vottene på bildene i dette innlegget. De rosa kan du lese mer om her, de sorte/lilla/rosa her og de røde/rosa/lilla/brune her. I alle votteinnleggene ligger det en link, som tidligere viste vei direkte til en jpg-fil av oppskriften. Hvem som har laget oppskriften er jeg ikke sikker på, men linken fører i dag kun til det store intet.


Om kort tid blir det isende kaldt over store deler av landet, og hva er vel da bedre enn tykke, tovede ullvotter? Er det i tillegg sur vind, kan man ha et par vindvotter utenpå og fortsatt holde seg varm på hendene. Det ene votteinnlegget er også blant de mest besøkte innleggene på bloggen min, så det er tydelig at det er flere som er ute etter gode tovavotter.


Hvis du er en av de mange som ønsker å strikke tykke tova votter, og som har havnet i det store intet i din søken etter oppskriften, så finner du nå oppskriften her

For øvrig vil jeg ønske en fin fredagskveld til dere alle! Reisebrev med referat fra et par av strikkebutikkene i London kommer så fort jeg får anledning:)

post signature

9 kommentarer:

 1. De ser kjempe gode ut :) Men kom ikke inn på noe oppskrift?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, så rart! Det skal være et åpent google docs-dokument. Jeg er jo ingen proff heller, så hva kan da være galt...? hehe:)

   Slett
  2. Det er et lukket google docs dokument som du må gi oss adgang til :) Marie

   Slett
  3. Aha! Der fikk jeg ordnet det! Tusen takk ;)

   Slett
 2. Så fine votter! Håper det er mulig å kome inn på linken snart...

  SvarSlett
 3. Kjempefine votter du lager! Takk for at du deler oppskrift☺

  SvarSlett
 4. Super flotte votter! De så både varme og behagelige ut:)
  Ønsker deg god helg,
  Mvh
  Marianne

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)