2. mars 2014

Utestrikk


Hvor mange varmegrader trengs for å klare utendørsstrikking? Ca 6 vil jeg si. Fint solskinn hjelper på, og det gjør også varm drikke. Høyrehånda kan gjerne være vottekledd, men venstre må være fri for å håndtere garnet underveis ;)

Flere som mener strikketøy er like viktig som mat, fiskestenger og annet turutstyr?

Fin søndag til alle dere der ute!

16 kommentarer:

 1. Det blir spennende - vi har solen også - så herlig ute :-)
  Fin søndag fortsatt. Hilsen til deg.

  SvarSlett
 2. Absolutt! Strikketøy hører med i tursekken:)
  Blir nesten litt misunnelig jeg, for jeg ser så frem til å sitte ute med strikketøy og kaffekopp, men her bare regner det og i dag har det til og med sluddet! Vi vil ha SOL!!!

  SvarSlett
 3. Så enig, så enig. Bundingen må med, overalt. Her er det ikke vær til utestrikking, snø i lufta, grått og vått og rundt 0 grader. Er lei dette mildværet. Ønsker meg noen kuldegrader, sol og skiføre.

  Fortsatt god søndag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg satt ute litt i går med strikketøy og kaffi :) ca 10 min.. Gleder meg virkelig til vår!

  SvarSlett
 5. Når vottene må frem, er det ennå litt for kaldt for utestrikk for meg (pysa). Imponert!

  SvarSlett
 6. He, he. Så snart det er litt sol å varme seg på er det fin fint med utestrikk. Vel, om dagen er det to små som trenger relativt mye hjelp når vi er ute… men sånn ellers:) (eller når pappaen er med…)

  SvarSlett
 7. Så deilig å kunne sitte ute nå og kose seg med strikking! Hos oss er det bare grått og surt for tida :( All snøen er borte, men våren er her liksom ikke helt enda allikevel.

  SvarSlett
 8. Helt enig! Strikketøy er veldig viktig- livsviktig! Dersom vi er på kjøretur, får jeg nesten litt puseproblemer hvis jeg har glemt strikketøy! Jeg ser veldig frem til å kunne sitte ute å strikke! Problemet er at vi ikke har sett sola på noen måneder så selv om det er mildt så er det ikke tid for utestrikk her...enda.

  SvarSlett
 9. Har strikket i minus fem/seks i vinter, mens ungene løper rundt i snøen har jeg gått rundt å strikket. Ikke akkurat effektivt eller "deilig" men noe å gjøre når man ikke vil velte seg i snøen...

  SvarSlett
 10. Dette så deilig ut! Nå ble jeg veldig inspirert til å prøve årets første utestrikk:)

  SvarSlett
 11. ja, strikketøyet er alltid med! God helg til deg!

  SvarSlett
 12. Koselig stemningsbilde! På turer i skog og mark har jeg enda til gode å ha med meg strikking, men strikking på terrassen har jeg tro på. Nå er det ikke dermed sagt at jeg ikke kommer til å prøve litt turstrikkinga da. Men helst uten votter. Herlig søndag til deg!

  SvarSlett
 13. Har enda ikke strikket ute i år, men det ser fantastisk deilig ut! Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 14. Fantastisk bilde! Det er vår!

  SvarSlett
 15. Jeg er en skikkelig frysepunktet, så jeg tror jeg står iver utestrikking før sola står høyt og varmt på himmelen. Men innmari koselig bilde du deler. Fikk litt lyst på kakao nå...

  SvarSlett
 16. W Polsce jest dzisiaj cieplutko. Pozdrawiam i również życzę cudnej niedzieli

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)