8. april 2010

Voksebody til jente

I løpet av påska har jeg fått ferdigstilt en del ting og tang som har blitt liggende i strikkeveska uten å få oppmerksomhet. Første prosjekt ut er Benjamins voksebody i str. 0-5 mnd, den er strikket i en dyyyp og glansfull lillafarge - nydelig farge spør du meg (dog er fargen dårlig gjengitt på bildene).

Garnet jeg har brukt er restene etter dette settet som jeg strikket til Mina i sommer. Jeg hadde igjen ca. 100 gram, og etter bodyen er det ikke mange metrene som gjenstår. Knappene er hentet fra lageret, og tilhørte tidligere en av mine favorittgensere som måtte kastes for litt siden. Herlig at man kan dra nytte av sånt, knapper er jo som kjent nokså dyre!


Bodyen er strikket i ribbestrikk, og ser derfor mye mindre ut enn den egentlig er. Derfor har jeg tatt bilde av varmeflaske-Tigergutt iført plagget, slik at dere kan se at den kan vokse også i bredden ;) Han kler ikke lilla spesielt godt, og han er heller ikke særlig lang i overkroppen - men men!


Mønster: Benjamins voksebody hentet fra bloggen Spindelsinn
Garn: Baby Silk, farge 320
Størrelse: 0-5 mnd
Pinner: 2,5 og 3

post signature

3 kommentarer:

  1. Å den e så fiin! Nesten så æ vil ha en sjøl :p Men nu har mamma akkurat lagt opp til en sandnesgenser til meg å! :D

    SvarSlett
  2. Det e bare å legg opp, går utrolig fort å strikke - kjempemorsomt! :) Flott at du også får dæi genser, den e jo så fiiin! Samme farga?

    SvarSlett
  3. Hehe, æ skal jo strikke rosa sokka til farfar ;) Jaa, ho sku egentlig strikke Mariusgenser til pappa, men dem hadde ikke nok garn til ho, så da bynte ho heller på genser til mæi :D jepp samme farga!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)