17. oktober 2010

En Thermis i halsen


Med den vakre høsten kommer også behovet for litt ekstra varme når man er på farten, noe denne strikkede halsen har til hensikt å bidra med. Og når man passer på å strikke i et supermykt garn er det heller ingen fare for kløe, som for mange er skrekken med hjemmestrikket tøy. Denne halsen er en gave, og da må man jo være ekstra nøye med sånt ;) Nå er det bare å håpe at den passer mottakeren - jeg vet i hvert fall om en mørkebrun vinterjakke den passer veldig godt til!

Jeg vet ikke om jeg blir å bruke garnet Sublime igjen, det ble vel slapt for min del, og jeg ville heller brukt dobbel tråd babyull på en eventuell neste Thermis. Sublime er utrolig mykt og deilig å strikke med, og sikkert fantastisk deilig å ha på.. men det er litt tungt og lite hold i det, og jeg er redd for at det vil sige på sikt.

Halsen er strikket i minste størrelse, men endte opp med å bli enormt vid, faktisk så mye for stor at den ikke kunne argumenteres med å være i størrelse størst heller. Derfor ble min magiske mamma satt på saken, og jammen kunne hun ikke trylle denne gangen også. Etter litt sammenmasking og en runde med symaskinen (for sikkerhets skyld), endret også størrelsen seg veldig mye! Jeg takker igjen, mamma :)  

Mønster: Thermis (ravelry)
Garn: Sublime, 87 gram
Størrelse: Small/medium
Pinner: nr. 4

post signature

11 kommentarer:

 1. Så lekker! Tror Thermis kommer til å ha "evig liv" i strikkeland :) Og så snill og flink mamma du har!

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin og passer fint til brunt:) Du er utrolig flink til å strikke og jeg skjønner hvor du har det fra.....Ha en god kveld:)

  SvarSlett
 3. Artig mønster på halsen - lekker!

  SvarSlett
 4. Kjempefin hals! Den ser utrolig god ut! Kule knapper! Og den er veldig pent strikka! Jeg har lue i det mønstret. :) Liker det så godt. Kjekt å ha en supermamma ;)

  Tusen takk for koselig kommentar, også! Det er sant, pulsvarmere er gode å ha! Du lurte på hvor jeg har funnet mønsteret. Det er Susie's reading mitts fra Ravelry - med en vri (på begynnelsen og slutten). Jeg og liker at de er enkle. Lett å kombinere med forskjellige klær.

  GOD HØST! :) KLEM Tinemor

  SvarSlett
 5. Så fin. Skulle ønske jeg kunne strikke men har desverre ikke tålmodighet..hihi.. Mamma strikket en nydelig hals til meg i fjor. Supert med en strikkende mamma og svigermor. hihi..

  Ha en fin fin uke. Klem

  SvarSlett
 6. Så stilig! Kjempe tøff hals :)
  klem

  SvarSlett
 7. Å, den så kjempefin og deilig ut :)

  klem

  SvarSlett
 8. Så mye fint du lager! Har lagt meg til som følger av bloggen din! Gleder meg til å lese videre:)

  Tusen takk for at du deltar på min giveaway!

  SvarSlett
 9. Så fin! Du lager så masse lekkert altså!

  Ha en fin kveld
  Klemmer♥

  SvarSlett
 10. Hei ☺
  Så koselig at du likte hekleteppet jeg hadde laget. Har faktisk planer om å lage et stort til meg selv å ha i sofaen også, men ikke hatt mot nok til å starte på det.

  Ang hva du kunne tenkt deg. Str på teppet tenker du deg?
  Har en liten følelse av at kan bli ganske så dyrt. Men kommer litt an på hvor stort du kunne tenke deg da... Men det vil nok måtte komme på borti 1500kr - 2000kr for et som er ca 1,5 x 2 meter.(ca pris) Det er et veldig langtekkelig prosjekt, og håndarbeid blir som regel ganske så dyrt. Men det er jo veldig koselig da ☺

  Ha en fin søndag!
  Klemmer♥

  SvarSlett
 11. Den er kjempedeilig å ha på! Jeg har brukt den masse :-) Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)