5. oktober 2010

Kjøkkenfarget kopptue

Blåfarger er for meg en typisk kjøkkenfarge (kanskje fordi vi lenge har hatt blått på kjøkkenet hjemme?), og derfor måtte jeg bare bruke restene av bomullsgarnet etter ranglen jeg heklet tidligere, på noe nyttig til eget kjøkken. Og når man først har begynt å bruke hjemmestrikkede kopptuer, så er det vanskelig å slutte. De er så utrolig mye bedre enn de man kjøper på butikken, og jeg synes det er litt ekstra koselig å gjøre kjedelige burde-oppgaver ved kjøkkenbenken når jeg har utstyr som gjør meg glad :)

Garnet jeg har brukt, mandarin petit, er utrolig drøyt. Denne kluten veier usle 27 gram, det betyr at jeg fortsatt har rester igjen (til enda en kopptue kanskje?!). Jeg strikket med enkel tråd, men jeg kunne sikkert brukt dobbelt - det går tross alt fortere - men det spørs om den ville blitt like myk og luftig da..? Gjetter jeg riktig så er kluten veldig god i bruk sånn som den er nå, for den kjennes potensielt perfekt ut!

Mønster: Anne-Britt-kluten fra banglamaries blogg
Garn: Sandnes Mandarin Petit, farge mørk blå/lys blå/hvit
Størrelse: ca. 22*22 cm
Pinner: nr. 3

post signature

3 kommentarer:

 1. Veldig fine kjøkkenfarger! Jeg har strikket klut en gang i dobbel mandarin petit, og det ble litt i tykkeste laget. Så din er nok heeelt perfekt :)
  Nå er duskelua strikket ;) Skal ta bilde når "modellen" er hjemme fra barnehage i morgen så kommer på bloggen i morgen kveld :)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Enig, de hjemmestrikka klutene er best. Jeg liker best de med enkel tråd. Denne ble kjempefin med flerfarget garn :-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Lekker farge!
  Blå er kjøkkenfarge her også :)
  Disse klutene er jo bare helt supre - har strikket et utall av dem denne sommeren, men kun 2 er igjen her.. ehm ;) Har garn til flere, så det er vel bare å sette igang :)
  klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)