30. september 2010

Alle skal få!Tja... Kanskje ikke alle, men flere skal få! Atter en duskelue er ferdigstilt, trolig den siste i rekken for denne gang. Jeg har fått brukt opp noen gram med babyull på disse luene, og sånt er sjeldent dumt hos en strikker. Jeg satt faktisk igjen med kun få meter av alle 3 nøstene etter sammenmasking, og en skulle tro at dette var iskald beregning, men fakta er at det handler om ren og skjær flaks! Denne gang fikk lua alternative dusker, som etter min mening gjorde den litt ekstra skjønn :) 

Rundt meg ligger en del halvferdige prosjekter, så denne helgas mål må nesten bli å fullføre et par av disse - om ikke flere! Nå er det jo nedskrevet, og sånt forplikter litt mer enn tankene gjør ;) Jeg ønsker dere alle en flott avslutning på uka, nyt høstfargene og den skarpe luften - det er helt nydelig ute nå!!

Mønster: Majas duskelue
Garn: Rester av diverse babyull, 72 g til sammen
Størrelse: 18-24 mnd
Pinner: 4

post signature

9 kommentarer:

 1. Jeg bare elsker den søte lua der! Den er så SKJØNN! Alternative dusker er bare et pluss, helt enig. Får kjempelyst til å strikke en sånn jeg og :)

  GOD HELG! Tinemor-klem

  SvarSlett
 2. Det er en fantastisk lue, åsså så fort det går å strikke den. Morsomt med slike kjappe gaver, og i tillegg redusere garnlageret da. Det er jo helt topp:)God helg snuppa:)Klem!

  SvarSlett
 3. Herlig lue! Så klart må alle få :)
  Kjekt at det kryper inn garnlageret ditt... Jeg prøver så godt jeg kan, men det er innmari vanskelig å ikke kjøpe nye nøster.. hihi
  Nå skal vi på høstferie, og da er jeg langt unna garnbutikk en hel uke, tror jeg skal benytte den anledningen til å bruke mye av det som ligger godt lagret her :)
  Ha en super helg, klem

  SvarSlett
 4. Så nydelige luer. KOselig blogg du har.

  SvarSlett
 5. Jeg skulle bare besøke noen blogger før jeg skulle ta fatt på ett nytt strikkeprosjekt, men var ikke sikker på hva jeg ville lage. Men nå vet jeg! De er bare SÅ lekre disse duskeluene og du velger så nydelige farger at her kom inspirasjonen i full fart! Takk :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 6. Den lua er jo bare så skjønn da!
  Kos deg i helga
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle sammen :) Dere gjør det gøy å blogge!! Håper alle har hatt en fin helg, og nyter siste rest av den nå :)

  SvarSlett
 8. Søt lue!! Likte fargekombinasjonen.
  Ha en fin dag og riktig god helg.
  klem

  SvarSlett
 9. Herlig enkel lue det der.
  Så mye fint du har laget siden sist jeg var her da. Likte god den late varianten av lommetøffler.
  Å bambus kluten din tåler nok 50grader. Det gjør iallefall mine med Føn og Paris.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)