4. september 2010

Hurra!


Årets første hjemmelagde julegave er nå produsert! Kryss i taket, klapp på skuldra og pluss i margen til meg, for dette er sjelden vare! Og hvem har gitt meg sparket bak, som jeg trengte så sårt? Joda, min gode venninne Bente med denne koselige bloggen :) Bente er nemlig rene rutetabellen, og er alltid et skritt foran - i hvert fall foran meg ;) Og når hun er godt i gang med julegavene, så vet jeg at det er på tide at jeg også begynner hvis jeg i det hele tatt skal rekke å gi bort gaver med ordentlig omtanke! Jeg blir alltid så glad for hjemmelagde gaver selv, og vet hvor mye arbeid og gode tanker som ligger bak ♥ I tillegg synes jeg det er utrolig koselig å bruke min tid på de som betyr mye for meg, og jeg blir selv glad av å gi!


Dette er altså førstemann ut; en duskelue til en liten pjokk. Mer enn det kan jeg naturlig nok ikke fortelle :) Mønsteret er det samme som forrige gang, det er bare fargene som er byttet ut. Denne gangen fulgte jeg oppskriften og holdt meg til 2 dusker. Tigergutt stilte villig opp som modell, selv om han visstnok ikke har hodestørrelse tilvarende et barn på 18-24 mnd.. Pytt sann!

Mønster: Majas duskelue
Garn: Diverse fra garnlageret (hurra!)
Størrelse: 18-24 mnd
Pinner: rundpinne nr. 4

post signature

6 kommentarer:

 1. Så herlig lue! Flotte farger i kombinasjon! Er helt enig med deg mht det om å gi hjemmelaget! Synes og det er stas å bruke tid på de som betyr noe:)

  SvarSlett
 2. Så morsomtr at jeg har inspirert deg til å begynne julegaveproduksjonen! Det blir iallefall en stykk glad gutt denne julen..den heldige mottakeren av den flotte duskelua..nydelige farger du har brukt. Jeg er så glad i slike patrolfarger, og den passet flott sammen med hvit og brun.

  SvarSlett
 3. Åh, så fin den var! Tror en sånn lue må gå inn på min julegaveliste også, jeg holder på å planlegge hvem som skal få hva akkurat nå. Fikk en levering av litt Pickles-garn i går som skal bli to Kjekkasgensere, kanskje de to smågutta skal få med to av denne luen også?

  SvarSlett
 4. Denne var lekker! Og så flink du er som er i gang med julegaver OG bruker garn fra lageret!
  Ha en fin søndagkveld :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei, takk for koselig besøk på bloggen min :-)

  Så fint det var her! Jeg har tittet litt rundt og du lager mye fint. Jeg legger meg til som følger og i leselista mi.

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 6. Fantastisk herlig lue!! :D
  Så pent strikka, og i nydelige farger.

  :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)