20. desember 2010

Ferietid og babysokker


Joda, det er liv her hos meg... Jeg har bare pakket 23,9 kilo med varme klær (og litt julegaver), og flydd avgårde langt mot nord. Her skal jula feires sammen med mine nærmeste, og det betyr at dagene går til å besøke familie og venner som jeg ikke har sett på flere måneder. Jeg har med andre ord ingen problemer med å få tiden til å gå, men desto større problemer med å få blogget det som er ferdig strikket ;)


Akkurat nå er jeg ferdigdusjet og snart på vei bort til Bestemor for å hjelpe henne med innpakking av julegaver. Ettersom graderstokken viser -20 grader i dag, kan det være greit å la håret få tørke før jeg pakker meg inn og drister meg utfor døra - derfor litt bloggetid! Disse søte babysokkene har vært ferdige en stund, men venter på en leveringsmulighet. Håper den muligheten kommer før sokkene blir for små til den tiltenkte lille mottakeren, for de er virkelig knøttsmå! Igjen har jeg brukt av Bestemorgarnet, dvs. at det første av i alt 6 (?) nøster snart er brukt opp.


Mønster: Babysokker som sitter på foten
Garn: Robust fra Idena, 24 g
Størrelse: 0-3 mnd
Pinner: 2,5

post signature

4 kommentarer:

 1. Disse var utrolig søte - kanskje en idé for romjula her, jeg blir nemlig tante på nyåret :)!

  Ha noen herlige dager nå fram mot jul sammen med dine kjære - så koselig å reise langt nord på besøk :)!

  Klem fra Maria!

  SvarSlett
 2. Så søte babysokker du har strikket. Lurer på om jeg kjenner mottakeren:) Synes det er litt kjedelig at jeg for hvert blogginnlegg fra deg får en sånn 'oj, har hun strikket sånne nå' opplevelse. Er jo vant til å vite om nesten alt du holder på med:) Men jeg må vel bare venne meg til det. Ære være din blogg hvertfall, så jeg får se alt det flotte du produserer. Savner deg masse! Åsså håper jeg du får ei flott jul hjemme, så satser vi på å treffes i 2011. Stor juleklem!

  SvarSlett
 3. Disse sokkene er veldig søte! De står på lista over prosjekter jeg har lyst til å prøve meg på.

  SvarSlett
 4. Såå nydelige!!
  Finnes det noe nusseligere enn bittesmå babysokker?
  Har en award til deg, hvis du har lyst...

  Ha en fin dag!

  klem :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)