1. april 2011

Ny award!

Det strømmer på med awarder om dagene - utrolig koselig, men jammen krever det ikke litt tid også ;) Jeg sier tuuusen takk til Silje med bloggen Smådrops, og velger å utfordre de som leser bloggen min og som (i likhet med meg og Silje) har navn som begynner på S - så slipper jeg å velge blant alle de fine bloggene. Det aller aller morsomste med denne awarden var at Silje skrev at hun fulgte utrolig mange blogger i denne jungelen, men min blogg var en av de hun besøker hver eneste dag - utrolig koselig å høre!! :)
1. Hvorfor begynte du å blogge? 
Jeg er et ordensmenneske som ønsket å ha kontroll på hva jeg hadde strikket og startet egentlig med å samle bilder av det jeg hadde laget, i en perm sammen med oppskriftene. Kort tid etter oppdaget jeg denne verdenen som kunne systematisere enda bedre! Det er ofte jeg søker i bloggen min etter ting jeg vet jeg har laget for å se om jeg endret på noe eller gjorde meg andre nyttige erfaringer. I tillegg har jeg mange nære og kjære langt unna, som følger med på mine strikkerier :)

2. Hvilke blogger følger du? 
Jeg følger ufattelig mange blogger! For å holde styr på disse og for å slippe å måtte gå inn på hver eneste en, så bruker jeg Bloglovin' - der kan jeg legge inn adressen til alle jeg ønsker å følge med, også har jeg til enhver tid kontroll på hvem som oppdaterer bare ved å logge på, og jeg er sikret å ikke gå glipp av noe. Gratis, enkelt og oversiktig - anbefales! :) 

3. Favoritt makeup?
Nånei, ikke denne frøkna! Jeg bryr meg utrolig lite, og holder meg til et strøk mascara.

4. Favoritt klesmerke
Klesmerker er heller ikke særlig viktig for meg, så lenge jeg føler meg vel i klærne - enten jeg skal på fest eller sitte i sofakroken.

5. Du "MÅ" ha makeup produkt?
Mascara? vel kun mandag-lørdag, søndag blir det ofte el natural...


6. Favoritt farge? 
Er veldig glad i lilla og blått, og for tiden går det kun i det siste. De 6 siste plaggene jeg har kjøpt, er i ulike blåtoner - alt fra tunika til ullundertøy.

7. Favoritt parfyme: 
Sergio Tacchini Donna - en frisk og lett duft akkurat nå. Jeg varierer litt etter årstidene, lette parfymer til vår/sommer, og mer tunge i vinterhalvåret.

8. Favorittfilm.
Jeg ser særdeles lite på film, men liker filmer basert på sanne historier. Jeg liker også Disney's animasjonsfilmer, som for eksempel Istid og Biler, eller Harry Potter-serien som jeg har fulgt i mange år. 

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Skottland, Island og Italia står høyt på lista mi over land som jeg en gang har lyst til å besøke.

10. 5 ting du MÅ ha i vesken?
Min "kloke bok" (mitt liv samlet i en almanakk), en god lypsyl, husnøkkel, mobil og kortholder. 

Nå er jeg spent på å lese bloggene til dere som begynner på S! Tar du utfordringen og vet at jeg ikke besøker deg - gi et lite vink så kommer jeg på besøk til deg! :)


post signature

4 kommentarer:

 1. Flaks at du, forhåpentligvis, har en god grunn til å besøke Skottland iløpet av neste skoleår da :D Og så håpe æ at æ kan få til et Trondheimsbesøk iløpet av sommeren ;) Glede meg til mai, og håpe du har hatt det fint i Belgia :)

  SvarSlett
 2. Så flott blogg du har, mye fint her! Stakk innom etter tips fra Hekta på strikk!

  SvarSlett
 3. Hei - takk for kommentar om kortbuksa. Det setter jeg STOR pris på:-)
  Så flaks at du fikk tak i mer garn (ref. innlegget under) - å slippe opp for garn i samme fargelott kan jo rett og slett medføre katastrofe for en innbarka strikker... :-)

  SvarSlett
 4. Kom over den flotte bloggen din via strikkeblogger. Her var det masse fint :-) Ha en fin kveld.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)