27. mars 2011

God service!


Snille, snille 123knit fortjener litt skryt fra meg! I fjor sommer bestilte jeg 3 nøster garn til en kjole (som skulle passe julen 2010), og feilberegnet så vanvittig på garnmengden. Jeg kom et stykke over halvveis på kjolen før det var helt tomt, og jeg innså at den også ble myye større enn planlagt. Strikkeren ble motløs og irritert, og prosjektet ble lagt i bunnen av strikkeveska, og der har det fått ligge i fred i maaaange måneder. I mellomtiden har mottakeren vokst i størrelse, og først nå begynner kjolen å se en anelse passelig ut til den skjønne lille frøkna.

Jeg var på nippet til å gi opp hele prosjektet, rekke opp og bruke garnet til noe annet, men jeg tenkte at jeg måtte kontakte nettbutikken først for å høre om det kanskje kunne finnes en ørliten mulighet for at det eksisterte et lite nøste av samme parti. Forhåpningene var små, men Nanna og resten av teamet hos 123 tok saken og begynte letingen i kjelleren - med positivt utfall! Få dager senere dumpet 2 nye nøster ned i postkassa hos meg, og nå har prosjektet våknet til liv igjen. Målet er sommeren og 2-årsdagen til snuppa, og selv om det går saaakte så ser jeg lyset i tunnelen! Hei på meg! :)

post signature

8 kommentarer:

 1. God kundebehandling lønner seg:) Resultatet ble iallefall flott med herlig farge:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Så flott!

  Heia Synnøve :)))
  - dette blir bra!

  SvarSlett
 3. Ja, det var vikelig god service:) Kjolen ser kjempefin ut - er det little sisters dress? Likte fargen kjempegodt!

  SvarSlett
 4. Det blir nok garantert en flott kjole:)
  Jeg heier på deg! Vet hvordan det føles å bli motløs;)

  Klem

  SvarSlett
 5. DET må kalles service!
  Skal se det blir ferdig om ikke lenge :-)
  Heia!

  SvarSlett
 6. Er det ikke fantastisk med hjelpsomme mennesker! Så flott at du får fortsette kjolestrikkingen, mottakeren blir nok veldig fin i ny kjole:)

  SvarSlett
 7. Det er jo helt fantastisk av 123knit! Heldige deg :) Og dette ser virkelig ut som en lekker kjole! Gleder meg til å se den ferdig :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Imponerende, og så utrolig hyggelig! Digger fargen. Gleder meg til se det ferig :-D

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)