13. mai 2011

Småstrikk i bomull


Atter en Banglamarieklut har blitt produsert her hos meg - trenger jeg å si at mønsteret topper favorittlista av kopptueoppskrifter? Denne gangen strikket jeg med et nytt garnbekjentskap; Cotton 8/4 fra Stoff og Stil, som får positiv kritikk herfra. Garnet var billig, mykt og ikke minst drøyt; kun et halvt nøste gikk med til en klut. Det er vel på høyde med Mandarin Petit kanskje? Veldig likt sier i hvert fall hukommelsen min...

Ettersom kopptua ble gitt som venninnebursdagsgave har jeg dessverre lite å si om erfaringene med selve bruken. Det kan kanskje mottakeren selv si noe om, jeg vet at hun kan finne på å snike seg innom her i blant ;) Uansett; med et så billig garn i så herlige vårfarger som på bildet under, kunne jeg rett og slett ikke kjøpe bare ett nøste, og dermed kan jeg skaffe meg erfaringen selv hvis jeg ønsker det! Småstrikk som dette er nemlig fin reisestrikk, sommerstrikk, tv-strikk, besøksstrikk, eller hvis man av andre grunner bare ønsker å strikke uten å måtte tenke underveis. Jeg har minst 2 ideer utenom kopptue, og de blir nok realisert i løpet av sommeren tenker jeg!


Garn: 25 g Cotton 8/4 fra Stoff og Stil
Størrelse: Passelig? 20*20 cm?
Pinner: nr. 3
post signature

5 kommentarer:

 1. Nydelige farger du har valgt:) Hvis jeg får tak i det garnet kunne jeg tenkt meg å prøve det!

  Ha en fin helg videre:)

  SvarSlett
 2. Gøy du liker oppskriften min :o)

  Lekker farge på den kluten. Jeg tror jammen jeg må herme! Skal innom S&S en av dagene, så da må jeg kjøpe litt garn også.

  Jeg har strikket flere kluter i dette garnet, og de klutene er favoritt! Klutene blir myke og gode. De holder seg godt gjennom mange vask i vaskemaskinen og tåler noen turer i tørketrommelen. Enkelte andre har jeg måttet luke ut av vasken før jeg puttter i tørketrommelen rett og slett fordi de bli harde. Stoff&Stil garnet er min favoritt -ved siden av Manarin Petit som også er bra og har superherlige farger.

  Kul lappe på kluten :o)

  SvarSlett
 3. Flotte farger du har kjøpt! :)

  Og så kjekt med tilbakemelding fra designeren selv, vedr garnfavoritter :)

  Og den merkelappen din er bare superfin!

  Ha en deilig søndag
  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelige farger, kjempefin klut!

  Ha en herlig søndagskveld!

  SvarSlett
 5. Herlige vårfarger! Jeg har noe slikt garn liggende. Kanskje det skal trylles om til et par kluter?

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)