21. mai 2011

Vil du værra med så heng på!


Som dere kan se av bildet over har ikke jeg konvertert til den nye generasjonen mobiltelefon, der man toucher og skyver for ikke bare å ringe eller sende sms, men også for å surfe på nett, lytte til musikk, bruke GPS, diverse apps og mere til. Jeg sverger til de håndfaste taster, og synes min lille flate er helt super, og jeg gjør ikke annet enn å ringe eller sende meldinger! Likevel har jeg kommet dithen at jeg har forståelse for at mange andre har gått et steg videre, og når min trofaste telefon en gang takker for seg så ender det vel med at også jeg går til anskaffelse av "en slik en". (Den tid, den sorg...)

MEN, jeg følger da litt med selv om det ikke helt virker sånn, så jeg har forstått at bruken av internett via mobil eller nettbrett i hvert fall ikke kommer til å avta nå fremover. Og tanken har slått meg at kanskje noen av leserne mine allerede sverger til utstrakt bruk av den O'store pad eller phone, eller andre typer trykkfølsomme duppedingser? Til dere kan jeg nå komme med en gladnyhet:

Bloggen min kan nå vises i en mobil- og nettbrettvennlig versjon!

Til dere som fortsatt sverger til datamaskinen og tenker Hjeeelp!: don't worry, be happy! ...Dette påvirker ikke dere :)

Og til de av dere som i likhet med meg tenker Jøss, dette var smart, (og som også bruker blogger/blogspot), ta en titt på denne bloggen, som viser hvordan man får til dette. Jeg har selv gjort en test via kjentfolks Ipad, og jeg må jo si at det fungerer faktisk helt supert :)

post signature

10 kommentarer:

 1. lurt! Tusen takk for tips! Nå er dette ordnet hos meg også :) ha en flott helg videre!

  SvarSlett
 2. Det var et veldig bra tips! Ja - fler og fler surfer nettet på iPhonene sine, og pad'ene ligger hakk i hel. Dette skal testes:-)
  Ellers tusen takk for innspill på sparkebuksa! Lest og lagret i den kreative hjernen:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tipset:) Nå er det gjort og det fungerer utmerket!!

  I-phone er ikke dumt, t.o.m jeg har anskaffet meg det, anbefales::))

  SvarSlett
 4. Så lurt! Dette kan nok vært lurt for flere :)

  Når det kommer til telefoner som man toucher på for å ringe, så angrer jeg på min anskaffelse av typen.. Ikke da den var ny, da var jeg kjempefornøyd, men nå etter litt over ett og et halv år angrer jeg som en hund. Det er ikke tvil om at når denne telefonen går over til de videre jaktmarker (noen som nok ikke er så lenge til, kan det virke som) skal jeg ha en telefon med taster! Lenge leve "knappene" på telefonen!!

  SvarSlett
 5. Så smart, mye lettere å lese blogger slik. Jeg har også en telefon som kun fungerer til sms tasting og å ringe med (og når den dør kommer jeg til å jobbe for å finne en uten alle duppedingser) derimot bruker jeg iPod touch hjemme til å lese blogger :)

  SvarSlett
 6. Aha,derfor bloggen din så så rar ut på tlf min nå. Hm...men hvordan skal man nå greie å finne fram? Syns det er så kjekt med etikettene på siden til folk for å finne akkurat det jeg vil se.

  SvarSlett
 7. Nå har min blogg også blitt mobilvennlig!! Takk for tipset!

  SvarSlett
 8. haha, det ble litt latter i stua da jeg i et ledig minutt lånte Ipad'n til hunken for å lese strikkeblogger...og da jeg attpåtil kommenterte i uvissheten om at jeg brukte hans google-profil! haha!sånn kan det gå i det digitale samfunnet! så kommentaren over er egnetlig fra meg!:)

  fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 9. Så smart! Det skal eg ordne på min og. ;) Sverger til dei gamle mobilane eg og,- trur min er 5-6 år gamal og fungerer heilt fint. ;) Det viktigaste for meg er å ringe eller sende sms, men...det kan jo vere det kjem ein gong at eg kjøper det eg og. ;)

  SvarSlett
 10. Takk for tips ang garn! :) Det skal tas til etterretning. Tror jaggu jeg også må henge meg på dette, og få bloggen mobil og nettbrettvennlig. Supert tips :) Ha en fin kveld, Elisabeth.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)