16. mai 2011

Repetisjonsvafler

"Har lest på bloggen. Å du dæven han steike for ei stilig lua! Ei sånn sku æ hatt."

Dette er et rimelig presist gjengitt sitat fra en sms svigermor sendte meg da jeg postet forrige vaffellue. En Vesterålings følelser i tekstform ble av meg tolket som et bursdagsønske. Jeg var rask med å handle inn garn til neste vaffelprosjekt, og nå er det fullført, sendt og mottatt.


Grått passer ikke "freske" svigermødre, så hun måtte få lua i en sprekere farge. Jeg tror jeg traff ganske bra, for jeg har fått opptil flere signaler om at den vil bli mye brukt. Sånt liker en strikker å høre :) Igjen har jeg gjort endringer fra det opprinnelige mønsteret; pinne nr. 3,5 og enkel tråd Freestyle er en kombinasjon jeg er veldig fornøyd med, og én mønsterrapport mindre enn oppskriften anbefalte ga en lue som er tøyelig og som passer de fleste hoder.

Dette strikkeprosjektet har vært med på diverse flyturer, og passer fint som reisestrikk når man har lært mønsteret utenat. Den ukjente sidemannen fulgte nøye med underveis, og en flyvert lurte på om det skulle bli en genser. Jeg har også observert kjæresten med lange blikk, og fått følgende kommentar "Ååå, er det enkelt?! Det er jo bare rett og vrang og den snurringen der - det kan jo til og med jeg klare!", så jeg tror jeg konkluderer med at mønsteret fenger også det mannlige kjønn. Det er moro, det!

Mønster: Vaffellue fra Pickles
Garn: Freestyle fra Dalegarn
Størrelse: Onesize
Pinner: 3,5

post signature

8 kommentarer:

 1. "Rett og vrang og litt snurring" Haha, den mannebemerkningen på strikking kommer helt opp på linje med kommentaren som den mannlige delen av et vennepar kom med en gang han satt å observerte oss jentene svinge strikkepinnene:

  "Åh, men æ skjønne f*** ikke koss'n d bli langt! Dåkk fløtte jo bare tråån fra eine pinnen t anner'n!" :D

  SvarSlett
 2. Men dæven steike dem e fin da! ;)
  Og nyydelig lillafarge du har valgt :)

  Min svigermor har også fått denne av meg. Strikket i Freestyle. På inne 3,5 :) Favoritt hos meg og!

  Ha en flott 17.mai

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg ler...:) Så spreke kommentarer fra de ovenfor at jeg nå lar det bli med det:)

  Nydelig lue! (Klarer ikke å la være...)

  Gratulerer med dagen:)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

  Ja, prosessen med et bad som ikke ser ut som en slagmark kommer nok inn på bloggen etterhvert. Et sted må jo frustrasjonen over alt det jeg egentlig ikke kan komme ut, ikke sant? :)

  Takk for lykkeønskninger til eksamen også, det trengs!!

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 5. Så mye flott du produserer!!

  SvarSlett
 6. Ja litt kort kommentar her.....det ringte på døren akkurat når jeg skrev ;) Men jo mye flott du produserer!! Den lillesøster kjolen var nydelig, flott farge og søte knapper.

  Legger meg til som følger, her kommer jeg gjerne tilbake!!

  God helg!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)