28. juni 2011

Perlestrikk


Dette lekre pannebåndet havnet i gavekurven, men forsvant derfra like fort som det kom! Denne gangen dristet jeg meg til å hekle en blomst av den mer avanserte sorten, i hvert fall synes jeg det, jeg som ikke er helt stødig med heklekroken... men vi blir da stadig bedre venner, så da skal jeg ikke klage. Lenge leve Drops sin hekleskole - det er utrolig mye man kan lære av den. Heklede blomster gjør seg fint som pynt, og er super som restegarnsbruk!


Jeg perlestrikket litt her tidligere i juni også, og når jeg kombinerte restene fra dette og fra det rosa over, endte jeg opp med et spraglete rosarødt hjertepyntet pannebånd som min skjønne guddatter skal få i sommer. Herlige knapper, eller hur? Jeg synes de ser ut som sukkertøy ;) Stoff og stil - hurra!


Det strikkes en del her hos meg for tiden, men det er mange påbegynte prosjekter, og få ferdigstilte. Det betyr vel at det kan dukke opp noe etter hvert! Det handles også en del garn - spesielt hos Pickles, som i disse dager tømmer pinnelageret sitt og gir bort 2 stk rundpinner til de som bestiller garn. Løp og kjøp, dere, for pinnene er faktisk helt supre (og det er jammen garnet også...!) :)


post signature

10 kommentarer:

 1. Men herregud -dette er kunst! Fy søren så flink du er.

  SvarSlett
 2. Kjempe fine pannebånd:)
  Er veldig glad i perlestrikk, blir så fint :)

  SvarSlett
 3. sv: Neneinei, ingen nåler eller tråder eller garn på meg -eier ikke håndlag for det! ELSKER hjemmestrikk, broderier og hekling -så lenge jeg ikke må lage det=) Nå nei, jeg holder meg i det todimensjonale, det er der jeg hører hjemme <3 Men tusen tusen takk for tanken, du er bra god <3

  SvarSlett
 4. Så herlig å få brukt opp rester på så flotte gaver:) Likte veldig godt blomsten, den må jeg prøve meg på selv!

  Takker for tipset om garn og pinner:)

  SvarSlett
 5. Kjempefine pannebånd! Jeg har lyst til å strikke en sånn, har allerede lagt litt garn til side for dette prosjektet :)

  SvarSlett
 6. Utrolig fine pannebånd :D Du er kjempeflink!

  SvarSlett
 7. Så fine panneband! Ble jo lekkert med to farger. Du og heklekroken blir garantert bestevenner veldig snart ;) Det er jo så GØY! :)

  Ha en fin dag

  Klem

  PS Takk for tips, nå suser jeg inn til nettbutikken til Pickles..

  SvarSlett
 8. For noen nydelige pannebånd!:)
  Ble litt inspirert nå..får kanskje prøve lage noen selv etterhvert..blir jo noen virkelig fine gaver!:-D

  SvarSlett
 9. sv: Du kunne jo prøve? Hvem vet=)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)