3. mai 2012

Siste rest...


Den siste tida har jeg tatt et dypdykk ned i garnlageret og plukket opp en del bomullsgarn. Noe var rester og noe var helt ubrukt. Av de ubrukte nøstene ble det kopptuer og av restene ble det bomullspads - blant annet til meg selv.


Trenger jeg å si at jeg gleder meg til å ta i bruk disse pastellfargede herlighetene? Sukkertøy for øyet!


Av de aller aller minste restene ble det bomullspads med en tråd i hver farge. Slett ikke så dumt, det heller.


Det var kopptuenød i heimen, så da fikk skuffa et nødvendig påfyll av nye kluter. Men hva med de boksene som rommer garnlageret? Tja, jeg ble vel kvitt ca 150 gram garn, så det er vel ingen fare for ekko riktig enda. Men jeg fikk smaken på temaopprydding! Denne gangen var temaet bomull, men jeg har sett andre som har hatt fargetema for sin opprydding. Kanskje en god idé for deg og ditt garnlager?

Men forresten... Når jeg tenker meg om, så er ikke dette siste rest bomull... Jeg har 4 nøster bomullsgarn fra Pickles som jeg har planer om å trylle til en tøysetopp! Men det er vel ikke rester? Jo, det er nok det, for garnet ble bestilt sommeren 2011. Og når jeg ser litt ekstra nøye etter så har jeg faktisk et par nøster Paris som jeg kjøpte på salg... Jaja... Siste rest var det definitivt ikke, men jeg kom da et stykke på vei!

Mønster: Luksuspads inspirert av Drops bomullspads og Banglamariekluten
Garn: Cotton 8/4, Mandarin petit, Søstrene grenes bomullsgarn, ca 150 gram
Størrelse: bomullspads 6*6 cm og kopptuer 20*20 cm
Pinner: 3,5 og 4

post signature

3 kommentarer:

 1. Så mye fint da! Og det av bare rester :) Og definisjonen på rester... Jeg syns ikke rester er hele nøster, uansett hvor lenge siden det er kjøpt ;) Kun nøster det er brukt av er rester etter min mening :)
  Nå som du har strikket ulike bomullspads, har du noen erfaring med hvilken type bomullsgarn som egner seg best? Tenkte det kunne være fin som gave sammen med hudpleieprodukt :)

  Ha en fin torsdagskveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Så stilige :) Likte fargene. Og helt enig med frøkna over at rester er brukte nøster ;) ellers hadde mitt restelager vært stoooort :) Men spm. Bruker du padsene? jeg vet ikke om jeg hadde kommet til å brukt dem, men det er sikkert bare fordi jeg ikke er vant til slik luksus :) er de bedre enn vanlige bomullspads/vaskekluter?

  SvarSlett
 3. Ser man det! Mye fint man kan trylle fram bare man dykker ned i restene.
  Ha en fin og kreativ uke! :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)