25. juni 2012

Vinnerlykke!


Innimellom tikker det inn hyggelige kommentarer fra helt ukjente personer i Blogglandia. Jeg tar alltid turen innom hvis jeg ser at det er blogger jeg ikke har besøkt tidligere, og denne gangen gjorde jeg dette besøket via telefonen i hurten og sturten på vei fra A til B. Jeg gjorde en rask vurdering om at jeg måtte finne tilbake til Eline bak bloggen Småtikken og meg, fordi det så ut til at det kunne være mye inspirasjon å hente der.

Så når kvelden kom og roen senket seg i stua, besøkte jeg igjen bloggen. Joda - det var mye fint å se, akkurat som forventet! Og siden sist var det også kommet et nytt innlegg; en giveaway med muligheten til å vinne flotte premier. Jeg lot ikke sjansen gå fra meg og la igjen lodd. Og gjett hva? Jeg var en av to heldige vinnere! Nå venter jeg pakke i posten, et lekkert hjemmelaget sølvsmykke!


I mellomtiden pusler jeg med forskjellige prosjekter. På bildet over får dere en liten sniktitt på et av dem, foreløpig et hemmelig prosjekt. Fargene er sommerlige og tankene går til strand, lette skyer, sjø og blå himmel. Vi håper det er det som venter oss når vi tar ferie om et par uker. Selvfølgelig kombinert med et glass rosévin mens vi nyter roen på et ganske så øde sted i Nordland, kanskje vi hører lyden av en saueflokk eller to... Med et strikketøy i bagasjen tror jeg dette kan bli meget bra ;) Og når vi har fått nok av dette setter vi kursen enda lengre nord - kanskje så langt som til ei hytte på Finnmarksvidda. Det går fint an å nyte et glass vin også der, i midnattsolens rike, der den eneste lyden er mygga som surrer og kanskje en klukkende fjellbekk :) Åh, sukk - trenger jeg å si at jeg er klar for ferie?


Et mulig scenario er selvfølgelig også regntunge skyer, énsifret temperatur og sur nordavind. Når Nord-Norge er årets reisemål bør man vel i grunnen være forberedt på all slags vær. Pytt - feriere skal vi uansett! Det fins ikke dårlig vær, blablabla osv. :) 

post signature

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Så mye fint det var her inne. Gleder meg til å sette meg ned med en kopp te i kveld og se mer på hva du har lagd :)
  Ang oppskrifta på dukkevesten så skal du legge opp 12m over hvert ermehull. På pinnen før felles det 6m under hvert erme, så regnestykket blir 50-6-6+12+12=62.
  Håper dette gjorde det klarere :)

  SvarSlett
 2. Hmmmm, kos deg i nord! Ingen plasser som er så flott som heime i nord når det er fint :) Og som du sier, det finnes ikke dårlig vært, osv, og med et glass rose blir det fint uansett :)

  Si meg, er det en Tøysetopp jeg skimter? Flotte farger!

  SvarSlett
 3. Så fin en blogg du har!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)