18. oktober 2013

Kvikklunsj, appelsin... og øl?!


Før de vindfulle høstdagene blåste bort omtrent alt løvet på trærne fikk jeg foreviget et nytt tilskudd til den mannlige garderoben: en ølvott. Hvor nødvendig dette plagget egentlig er, kan vel diskuteres... men når kjæresten ønsker, så må man vel bare strikke? Kjekt hvis man skal ta seg en øl ute i skog og mark uten å bli kald på hendene... Jadda :)


Dette er faktisk den andre ølvotten i rekken. Den første har allerede endt som bursdagsgave til en  turglad kompis med interesse for øl og litt større hender. Jepp, toving er like uforutsigbart som alltid, og fotograferingen glemte jeg helt av. Den første strikket jeg helt etter oppskriften, men med et halvt pinnenr mindre. Likevel ble den for stor, og da ble det behov for ytterligere endringer på neste vott.


Denne ble altså strikket både med et halvt pinnenr mindre og jeg kortet i tillegg en god del ned på lengda på "mansjetten", om man kan kalle den det. Jeg strikket også kortere i neste trinn, slik at den delen som omslutter ølboksen ble mer tettsittende - ergo ble det færre masker å plukke opp i neste ledd også. Den så litt liten ut da den kom ut fra vaskemaskinen, men den passet helt perfekt både til ølboksen og herrehånda. Suksess!

Ut på tur, aldri sur... :)

Mønster: Ølvott (med modifikasjoner)
Garn: Fritidsgarn, 60 gram (etter toving)
Størrelse: Onesize
Pinner: Nr. 5,5

post signature

2 kommentarer:

  1. Når mannen ønsker seg noe er det bare å strikke i vei ;) Ønsker deg en fin uke!

    SvarSlett
  2. He-he, hva gjør man ikke for disse gutta!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)