4. juni 2010

Tro det eller ei

...men jeg hekler!! Jeg har kastet meg på et ørlite prosjekt, etter å ha blitt inspirert av de mange heklede leker, figurer og bamser som finnes ute i den store verden. Se for eksempel disse lekre ranglene på bildet under:


Det er en slik jeg har begitt meg ut på, etter oppskrift fra Garnstudio sine nettsider. Hekleskolen blir også flittig brukt, og jeg må innrømme at jeg foreløpig liker dette :) Dersom mitt lille prosjekt vil bli like vellykket som ranglene på bildet (som for ordens skyld er lånt fra barneparadis.com), så skal jeg være riktig så fornøyd med meg selv!

Beklager lite blogging i det siste, men innlevering av masteroppgaven, tilreisende besøk og pakking/flytting har tatt store deler av min tid! Nå har jeg derimot fått redusert stressmengden, og jeg har noen prosjekter som ligger klar til blogging. Hva annet kan man vel finne på når man er nyutdannet og står uten jobb?!


post signature

4 kommentarer:

 1. Eg e verkeli imponert!! Du som ailler ha villa hørd på meg når eg ha snakka så varmt om hekling! D e jo bære heilt fantastisk å hekle. Og det vil du nok skjønn no ja. Eg gler meg t å sjå resultatet. Eg e straks ferdi me kopptua eg bynt me i går. Kopptu me striper å fin kant rundt;)

  SvarSlett
 2. Takk for sist. Må virkelig si jeg er imponert. Kjenner jeg deg rett så er det ikke noe problem for deg og få det til.Det er ikke særlig framgang med strikkinga mi men det kommer seg vel.

  Hilsen Bodil

  SvarSlett
 3. Takk takk begge to! Æ syns ikke akkurat det e helt fantastisk, men æ skjønne i hvert fall litt mer enn æ gjorde før :) æ e jo en sånn en som bare må finne ut sjøl at æ skal prøve det :)

  SvarSlett
 4. Ja, d vil nok bi likar etterkvart som du kjæm inn i d. Å eg skjønne at løsta må værra t stede før man bynne på nye metoda. Eg syns du e flenk eg:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)