8. juni 2010

Ullbukse str. 6 mndEt nedprioritert prosjekt ble endelig ferdigstilt midt under flytteshowet og foreldrebesøket i mai. En gang for leeeeenge siden kjøpte jeg inn garn til dette settet, og fortsatt har jeg nok igjen til både lue, sokker og hva det måtte være. Jeg har ingen planlagt mottaker for dette, derfor har ikke prosjektet blitt prioritert. Dessuten er det kjekt å ha et prosjekt liggende som jeg kan strikke på når jeg trenger tv-strikk der jeg ikke behøver å være så konsentrert.

Likevel er jeg av den sorten som synes det er greit med alt som er gjort, og jeg er derfor godt fornøyd med å kunne fjerne garnrester og pinner fra strikkekurven! Samtidig har jeg fått redusert garnlageret, og bamsegenseren har endelig fått sin makker :)
Mønster: Lanett Baby 0612
Garn: Lanett superwash, farge 3082
Størrelse: 6 mnd
Pinner: 2,5 og 3

Og til de av dere som lurer på om jeg har mistet heklelysten kan jeg fortelle at hekleprosjektet har fått en ufrivillig stopp på grunn av at jeg mangler vatt og bjelle. Det betyr at jeg er omtrent halvveis nå, og hvis jeg har flaks kan en lokal hobbybutikk hjelpe meg videre i løpet av helga :)

post signature

2 kommentarer:

  1. Godt med alle ferdigstilte prosjekter. Settet ble veldig fint. Gleder meg til å se hekleprosjektet ditt:)

    SvarSlett
  2. Takk :) Glede meg til å fortsette!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)