28. juni 2010

Usynlig vakkert


Jeg har lenge irritert meg over at jeg ikke får til å montere skikkelig. Og da mener jeg pent, samtidig som jeg forstår hvorfor det blir pent. Dere ser det kanskje ikke på bildet, men det er nettopp det som er poenget. Nå har jeg lært å sy sammen rillestrikk uten at det synes, det er jo helt fantastisk!

Jeg har flere ganger forsøkt å spørre mamma om hvordan man monterer, men som husmødre flest monterer også hun uten oppskrift, uten noen form for fremgangsmåte, og uten at hun egentlig selv vet hva hun gjør - noe som naturlig nok medfører at hun ikke kan forklare det til meg. Pent blir det, men hvordan? "Man syr jo bare!", ikke sant?

Nånei, man syr ikke bare... Det har jeg prøvd, og det får ikke jeg til! Derfor har jeg tenkt at det må jo finnes en måte å gjøre det på, som gjør at man lykkes? Javisst, i blogglandia finner man det meste av tips og triks. Prøv selv da vel, fremgangsmåten finner dere her!

Små barn, små gleder ;)

post signature

6 kommentarer:

 1. Så flink du er :)

  Ja det er ikke lett å lære bort noe man bare kan liksom ;)

  Derfor leverer jeg ofte "avansert" montering til min mor:) Men kanskje lurt å begynne å øve litt selv.....jeg syns jo personlig at rillestrikk er lettest i sy pent sammen, men så sliter jeg mer når det er rettstrikka.....øveøveøve....

  SvarSlett
 2. Nei det er ikke alltid like lett å få syingen til å bli pent.. Jeg har bare lært litt etterhvert.. men det er aldri noen som har lært meg det.. Det hadde jo vært mye enklere. Lurt å lette etter tips i blogg verdenen:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for link, dette sliter jeg også med! Det er ikke bare å sy nemlig :) Det er nettopp pga at monteringen er vanskelig å få pen, at mange prosjekter blir liggende umontert tror nå jeg.
  Kjempenyttig link!

  SvarSlett
 4. Å herrefred - genialt! Tusen takk for tips! Dette er et evig irritasjonsmoment hos meg, senest på Lavendeljakken jeg hå holder på med. Det ser faktisk ikke ut under armene. Trøster meg med at ingen skal se der... men likevel... You made my day:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig kommentar!

  Koselig blogg du har og så mye fint du lager. Kommer innom her igjen :o)

  God sommer!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for link! Jeg sliter også med å sy ting pent sammen.

  Veldig fin blogg du har - er mitt første besøk her hos deg :)

  Takk for hyggelig hilsen i min blogg. Klutene min har jeg heklet med halvstaver i bakre maskeledd.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)