12. april 2013

En bom som ble full klaff!


Jeg tenkte at dobbel babyull på pinne nr. 4,5 skulle passe en voksenhånd, men den gang ei. Disse uglene ble gitt bort for en god stund siden - riktignok til en mottaker på bare 3 1/2 år. Et stykke unna voksenstørrelse, med andre ord. Det var bare så vidt jeg fikk presset dem på mine egne hender, og de er relativt små.

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe... Jenta som fikk nye pulsvarmere er nemlig ingen votteelsker. Hun var meget fornøyd med at hun kunne plukke gråstein selv om hun hadde "votter" på, og mammaen var godt fornøyd med at hendene til frøkna ikke ble blåfrosne ute i vinterkulda.


Og jeg? Jeg er fornøyd når mottaker er fornøyd, og et ekstra klapp på skuldra får jeg fordi både garn og knapper kom fra lageret. Ribben strikket jeg i 1 vridd r, 1 vrang og i stedet for riller øverst valgte jeg å fortsette ribbestrikken også der.

Inspirasjonen kom fra G-Anette og Stinemor, som begge har strikket lekre eksemplarer av disse. Oppskriften er på dansk, som absolutt er et overkommelig strikkespråk.

Mønster: Strikkede pulsvarmere med ugler (gratis)
Garn: Dobbel Lanett, totalt 34 g
Størrelse: barn
Pinner: Nr. 4,5

post signature

6 kommentarer:

 1. Søte pulsvarmere! Artig med ugler på hendene :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Så fine de var da! tenker de ble godt mottat=)

  SvarSlett
 3. Kjempefine, og selv om det er så lys farge at de fort blir skitne så kan de lett vaskes i maskin når det er babyull :-)

  SvarSlett
 4. "Passet fint" at de ble for små når du fant en ny mottaker :) Kjempe søte var de :)

  SvarSlett
 5. Så søte uglepulsvarmere! De så noe små ut på deg ja;) Men heldigen mottakeren da;)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)