23. april 2013

Midt i blinken!


Omsider ble også jeg den lykkelige eier av årets store snakkis og må-ha i strikkeverdenen. Har du ikke dette heftet, så er du virkelig helt på jordet, altså. Særlig om du også blir helt dårlig av å se fine farger, små plagg, ulike garnkvaliteter, lekkert design og nydelige mønstre på en og samme plass!

At disse herlighetene ble mine er takket være ei god venninne som hadde skjønt at dette heftet måtte bare jeg ha, og som i tillegg ventet til hun hadde fått sjekket om jeg hadde kjøpt det. Selv hadde jeg vært fornuftig og drøyd innkjøpet, jeg hadde nemlig ingen konkret plan om å strikke noe derfra.


Ikke nok med det - hun lurte meg også til å tro at jeg fikk henne til å kjøpe 4 nøster garn for meg da hun var på garnutsalget til Pickles tidligere i vinter. Dermed fikk jeg nøyaktig det garnet jeg ønsket meg, i de fargene som jeg likte aller best, sammen med dette heftet som jeg har sett på så lenge. Er det mulig? Dette kalles en midt-i-blinken-gave, på høyt nivå :)

Jeg har fortsatt ingen konkrete planer for hva jeg skal strikke fra heftet, men det gjør ingen verdens ting - nå kan jeg gå i gang umiddelbart når inspirasjonen tar meg. Jeg ser forresten at besøkstelleren min har passert 100 000 - hundretusen - det er mye, det! Takk til hver og en av dere som besøker bloggen min titt og stadig, og som legger igjen fine ord til meg. Det er så hyggelig :)

post signature

10 kommentarer:

 1. Helt enig :) har akkurat kjøpt den selv også ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med fine besøkstall! Og med nytt hefte:)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som fikk gave som passet midt i blinken! Herlig! Gleder meg til å se hva du strikker av det fine garnet! Nydelige farger!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med rundt og fint besøkstall :) Heftet er kjempefint!! Blir spennende å se hva du lager av de flotte fargene!

  SvarSlett
 5. Så heldig! Har gått og drømt om heftet lenge jeg og, og igår måtte jeg bare kjøpe det da jeg "plustelig" kom over det på garnbutikken. Heldigvis skal et par veninner rundt meg ha smått....så en god unnskyldning til og få kjøpe mer garn og sette igang :)
  Gleder meg til å se noe i de flotte pickles fargene!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med masse besøk!
  Og det heftet der må jeg visst bare kjøpe meg, for nå leser jeg om det overalt, hihi ;)

  Gleder meg til å se hva du tryller frem.

  Klem

  SvarSlett
 7. Wow, heldigen deg! Pickles sin alpakka er den beste og pluss for et bra fargeutvalg. Mye fint i det heftet:)

  Og gratulerer med besøkstall!!

  Kos deg videre!

  SvarSlett
 8. Ja, dette er et absolutt "må-ha-hefte"!
  Jeg kjøpte det også for noen uker siden, og er nå igang med første plagg.

  Søte, små plagg og veldige greie oppskrifter☺

  SvarSlett
 9. jeg har nettopp fått dette heftet jeg og, og er SÅ fornøyd! Følte meg virkelig "ute av det" som ikke fikk tak i det med første - skjønte ikke helt hva folk snakket om. Før nå! Guri, som jeg koser meg med å kikke i det og planlegge fremtidige prosjekter. Gleder meg til å se hva du tryller frem av disse nøstene:) God helg!

  SvarSlett
 10. Hahaha, dette kjente jeg meg igjen i, bortsett fra at jeg enda ikke har fått tak i heftet. Men det blir etterhvert :-)

  Gleder meg til å se hva du velger å strikke først...

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)