14. april 2013

Ruskevær og innetid


I dag er det blåsbortdagen her jeg bor. Plutselige vindkast og store, harde regndråper som kommer og går som de vil, gjør at det er sånn passelig ufyselig å oppholde seg utendørs over lengre tid. Etter en obligatorisk søndagstur tidligere i dag konstaterte jeg at det var et ypperlig vær for å plassere seg i sofakroken resten av dagen og nyte at det er søndag og ingen gjøremål i vente. Det er på slike dager man kommer på at det ligger ubloggede prosjekter hist og her.

En favoritt kan ikke gjentas for ofte: disse sokkene sitter som støpt på viltre babyføtter, og denne gangen ville jeg prøve ut en idé med striper øverst på sokkene. Stripene er strikket på vranga, sånn at de magisk nok havner på rettsida når bretten brettes ned.  


I sofakroken flyter det som vanlig av garn, men det ble litt endring i prosjektkøen her hos meg i løpet av uka. Jeg har nemlig kastet meg med på et fellesprosjekt sammen med en gjeng strikkende kolleger. Pussig nok har vi valgt hekling som tema - det kan vel kalles en utfordring...

Så her går det altså i bannskap og opprekking for tida. To skritt frem og ett tilbake, men vi kommer vel i mål til slutt! Heldigvis er vi alle mer eller mindre uerfaren med hekling, så vi hjelper hverandre som best vi kan - og da blir det gøy :)

Mønster: Knitgirls babysokker som sitter på foten
Garn: Dale babyll, 23 gram
Størrelse: 0-3 mnd
Pinner: Nr. 2,5

post signature

11 kommentarer:

 1. Så skjønne de var! Ja, her er det innevær også, koser meg med en vest til prinsen på pinnene! Ha en koselig kveld!

  SvarSlett
 2. Ja nå er det høst ute :o
  Søte sokker ;)

  PS om du fjerner sikkerheten på kommentarene blir det lettere å legge igen en hilsen ;)

  SvarSlett
 3. Så søte!☺

  Kjekt med sånne som sitter godt på viltre babyføtter, det er det neimen ikke mange som gjør.
  Gjorde seg med striper!

  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Søte sokkar! Dei som sit på foten er gull verd!

  SvarSlett
 5. Så nette og fine sokker! Noterer meg oppskriften ;) Ingenting som er bedre enn å rigge seg til med strikketøyet med god samvittighet!

  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 6. Fine sokker! Veldig godt tips med striper, det ble fint :)

  SvarSlett
 7. Superfine sokker! Dette mangler jeg faktisk til mageboeren, og jeg trenger sårt noen sånne. Kjekt å vite at disse ikke faller av, kan tenkes at jeg kopierer:)

  SvarSlett
 8. Supersøte! Og så lurt med stripene, det gjorde seg virkelig :)

  Kos deg (?) med heklingen, hihi ;)

  Klem

  SvarSlett
 9. Søte sokker! Sitter og ser på siklesmekkene du strikket i fjor sommer. Husker du om du brukte enkelt eller dobbelt garn?

  SvarSlett
 10. disse skal jeg prøve meg på...har bare strikket de med snøring, men disse så jo kjempegreie ut :)

  SvarSlett
 11. Jeg legger igjen svar her også jeg tilfelle du ikke ser svaret mitt på din kommentar på "herme"sokkene mine. ;)
  Jeg skrev: "Hehe.. de er absolutt inspirasjon fra dine. Det glemte jeg jo helt å skrive i innlegget. sorry. :/ Pleier å være flink til å linke til inspirasjonskildene mine. ;) De var så nydelige, de du hadde laget, og ble fort lagret i huskelisten min. Gøy med litt forandring fra de ensfargede. Mine er mørkegrønne med lysegrå striper. det kom kanskje ikke så godt frem på bildet."

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)