6. januar 2011

Utfordring - 4 ting

Bente har gitt meg en utfordring, og jeg skal nevne følgende om meg selv:

 • 4 tv-program jeg ser på
 • 4 ting jeg har gjort i dag
 • 4 ting på min ønskeliste
 • 4 ting jeg liker dårlig

Av tv-program koser jeg meg gjerne med Greys Anatomy, som er favoritten over alle favoritter. Jeg liker også å se Farmen, Sykehuset og Senkveld, men alt i alt er jeg ikke så opptatt av tv-skjermen så lenge jeg får med meg den/de seriene jeg følger med på hver sesong.

I dag har jeg gjort så utrolig lite produktivt at jeg heller vil fortelle om gårsdagen! Da bestilte vi oss ny seng, og vi ser veldig frem til å bytte ut den trange og dårlige 120-senga vi har nå! Vi ryddet også ut advents-/julepynten, pakket ut av kofferter og forberedte en svært nødvendig helgevask.

Min ønskeliste har slanket seg litt i løpet av jula, men jeg som har bursdag om ikke så altfor lenge bør snart komme med en revidert liste. Ting som havner der er blant annet cape til bunaden min, et sett nydelige øredobber/smykke fra Juhls i Kautokeino, en ny og større Samsonite-koffert i karbon og et armbåndsur som kler mine små pinglehåndledd ;)

Av ting jeg misliker havner sørpe/grise/gusjevær med sur vind, høyt opp på lista. Denne sesongen har vi sett lite til dette, noe som passer meg utmerket :) Ellers er jeg ingen stor tilhenger av sjømat, og mugnet eller surnet mat gjør meg ufattelig kvalm. Jeg liker heller ikke småkryp i noen som helst slags form, spesielt ikke edderkopper eller veps!

Utfordringen sender jeg videre til:
G-Anette's Kreativiteter 
Stinemor
Meg & Mitt
Høstmamma


post signature

2 kommentarer:

 1. Ooo! En utfordring! Takk! Tar den :-)
  Artig å lese litt om andre som man vanligvis ikke skriver om i en håndarbeidsblogg..

  SvarSlett
 2. Takk for utfordring! Denne går visst runden nå, jeg fikk en før i dag også :) Jeg følger opp ved neste blogginnlegg.
  Så morsomt det var med de statistikkene du skrev om i det forrige innlegget ditt. Måtte teste selv også, gøy lesning :)
  Klem ♥

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)