1. januar 2011

Årsoppgjør av den morsomme sorten!

Godt nytt år ønskes dere alle! Her er en bildekollasj av årets ferdigstilte strikkeprosjekter:


Nå er det tid for å se tilbake på året som har gått, og her har blogspot kommet med en interessant og nyttig funksjon hvor man kan få frem statistikk for bloggen sin, som har data tilbake til mai 2010 (hvis jeg har forstått det riktig).

Ut fra dette finner jeg at oktober har vært min mest "trafikkerte" periode, og da ble bloggen min åpnet over 1400 ganger! Jeg har desidert flest lesere fra Norge, men blant annet er Sør-Korea, Singapore, Frankrike og Russland også godt representert - fantastisk, om jeg kan si det selv. Jeg kan visstnok takke google for dette, da google er den online søkemotoren som oftest sender besøkende hit til meg, selv om også bloglovin' og facebook bidrar sterkt her.

Mine 3 mest populære innlegg har vært Heklet rangle, Pannebånd i selbumønster og Ulrik-luene, og mange har søkt på disse søkeordene og kommet til bloggen min. Alle vet at det søkes på mye rart på det o'store internettet, men det mest interessante søket jeg har hatt har nok vært de som faktisk har lurt på hva ordet 'kopptue' betyr. Tro om de fikk sine svar inne hos meg?! Jeg tror det skal finnes her, nemlig ;)

Jeg har lenge tenkt på å ha en give-away, et gavedryss eller noe som kan vise min takknemlighet overfor mine trofaste lesere. Jeg vet at jeg har lesere som både har og ikke har blogg selv, og det er mange av dere der ute som viser interesse for bloggen min. Jeg er dere evig takknemlige og synes det er utrolig morsomt, det skal dere vite! I denne omgang ønsker jeg å få takket de av dere som har blogg selv, som er "gjengangere" her på bloggen, og som viser det i form av hyggelig respons på mine innlegg - for her kan nemlig statistikken bidra!

Siren, med bloggen Hekta på strikk, er min desidert viktigste ikke-kommersielle kilde til besøk. Over 100 ganger har enten hun selv eller noen som har funnet meg gjennom bloggen hennes tittet innom hos meg (jeg forstår ikke helt statistikken her). Uansett synes jeg dette fortjener en lesergave, og jeg mener det er en rettferdig måte å gjøre dette på, fordi jeg nå sikrer at jeg har en verdig vinner og ikke bare en som følger, kommenterer eller linker kun for å vinne premie - en risiko man har med andre måter å arrangere gavedryss. Siren legger ofte igjen hyggelige kommentarer etter seg, og har selv en inspirerende og koselig blogg som er verdt et besøk. Så hvis du, Siren, har lyst til å ønske deg noe småtteri i kategorien strikk, så kan du sende meg en mail og samtidig gi meg adressen din :)

Jeg skulle gjerne gitt gaver til så mange av dere, men man må jo begrense seg... Jeg har lyst til å gi bort enda en oppmerksomhet, av nøyaktig samme grunn som over. Jeg har 3 gjester som er et stykke under Sirens besøksfrekvens, men som likevel ligger rimelig likt med hverandre, og samtidig vesentlig høyere enn de neste på lista. Disse tre er jentene bak bloggene G-Anette's Kreativiteter (1), Dronning Maud (2) og Hobbykroken (3). Blant disse har jeg latt random.org få bestemme hvem som skulle få den neste lesergaven, og vinneren eeer........Bente, med bloggen Hobbykroken! En overraskelse kommer i posten til deg, og adressa ligger trygt bevart etter at du var en av 3 deltakere i gaveleken i sommer. Du har jammen vinnerlykke i bloggen min, du :) Da gjenstår det bare å ønske hver og en av mine lesere en herlig nyttårsdag, så får vi håpe at de av dere som ikke ble "premiert" av meg i dag likevel føler at jeg setter pris på dere - for det gjør jeg virkelig, og kanskje jeg får vist det til dere senere en gang! :)


Nyttårsklem fra
post signature

13 kommentarer:

 1. 。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
  ☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
  。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har strikket!
  Godt nyttår!:)

  SvarSlett
 3. Hei:-)
  Fant bloggen din i dag, og vil veldig gjerne følge deg i det nye året, godt nyttår:-) Så mye fint du lager!

  Hilsen Høstmamma

  SvarSlett
 4. Godt nyttår!
  Du har laget mye flott i året som har gått :) - blir spennende å se hva du tryller frem dette året!
  klem

  SvarSlett
 5. Så masse flott som du har laget! Det er veldig artig å følge med på statistikken på bloggen! Gleder meg til å følge bloggen din videre, og ønsker deg og dine ett fantastisk godt nytt år!!:)

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har strikket i 2010. Gleder meg til å følge deg videre i 2011 :) Godt nyttår !

  SvarSlett
 7. For et flott bloggeinnlegg for det nye året 2011! Og tenk at jeg ble en av de heldige som får en overraskelse i posten, så morsomt! Å du skal vite at jeg setter veldig stor pris på bloggen din, og jeg ser frem til alt det nye du skal vise oss i dette året! Nyttårsklem!

  SvarSlett
 8. Godt nyttår:) Veldig mye flott du har laget:)Blir kjekt å følge deg videre:)

  SvarSlett
 9. Hei og godt nytt år til deg også! ☺
  Tusen takk for et flott bloggår, og masser av flott inspirasjon! Syns du er så flink!

  Takk for så hyggelige kommentarer du har lagt igjen etter deg! Det gjør meg så glad!!

  Håper du får noen flotte uker fremover
  Klemmer JM♥

  SvarSlett
 10. Artig med slik statestikk!
  Følger deg vider inn i 2011! Godt nytt år!

  SvarSlett
 11. Tusen TUSEN takk for oppmerksomheten:) Dette var jo helt fantastisk!!!! Jeg ble så glad! Og du har jo helt rett - jeg er en ivrig leser av bloggen din:) Setter kjempestor pris på at du har lyst å gi meg en gave:) Og jeg liker overraskelser!!! Og så lenge det er fra deg kan det ikke bli galt:) Send meg en mail til siren_ertzeid@hotmail.com så sender jeg adressen min på mail til deg:) Stor klem og takk og bukk fra meg:)

  SvarSlett
 12. Synes du har laget veldig mye flotte saker gjennom året. Veldig artig å se alt samla på den måten. Ønsker deg et kreativt nytt år og gleder meg til å følge med:-)

  SvarSlett
 13. Hm, er blått og plommelilla en favoritt? (o: Mye fint du har strikket altså!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)