22. november 2012

Supportervotter


Når man er en ivrig supporter er det viktig å ha hendene fri til klapping. Det kan være utfordrende for Finnmarkinger å holde ut en hel sesong når noen kloke hoder på Østlandet har bestemt lengden på sesongen. Da er det nemlig vel så viktig å holde hendene varme. Supporterlivet i det høye nord er ikke til å spøke med! Frostfritt er det slett ikke, oppvarmede seter finnes ikke og særlig starten og slutten av en fotballsesong er ille - da må man virkelig være en ivrig supporter for å holde ut.


Ivrig supporter er ikke noe man kan si om meg, men jeg har ei god venninne som piner seg gjennom utallige fotballkamper i vær og vind. Til bursdagen hennes strikket jeg derfor egenkomponerte pulsvarmere i Alta IF sine farger. Jeg plukket mønsterborder fra hist og her, og bestemte utseendet underveis. Restene ble til et matchende pannebånd. Resultatet ble en fornøyd supporter og en misunnelig supporterleder! (Og en fornøyd giver, ikke minst)


Det føltes veldig rart å strikke i gult og blått, ettersom jeg aldri har eid et eneste plagg i disse fargene. Mitt hjemmelag er nemlig blått og hvitt, så dette var egentlig på grensen til hva jeg kunne tåle ;)

post signature

7 kommentarer:

 1. Skjønner at hun ble glad, en ting er at det var en flott gave, men tanken bak var minst like fin :)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja - det var sikkert ikke helt godt å strikke i feil farger ;) Kjempefine vanter og pannebånd! Nå får du sikkert bestillinger...

  SvarSlett
 3. Supportervotter! Absolutt en problemstilling for de nordligste supporterne, ja.

  Flott gave!

  SvarSlett
 4. Den stolte supporter måtte vise dem fram på jobb også - ble godt mottatt! Det er like gøy hver gang man får kreative gaver med en ekstra tanke bak :)

  Tone

  SvarSlett
 5. Hihi, på grensen til hva du kunne tåle ;) Men må man så må man! Flotte ble de, selv om fargene kanskje ikke stemte helt med dine valg :)

  Men så herlig å gi slike gaver til noen som virkelig setter pris på det!

  Finfin helg til deg
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei,
  Så mykje flott arbeid du viser i bloggen din. Fekk lyst å låne litt inspirasjon frå deg :)
  Ha det fint og god helg.

  SvarSlett
 7. Det var en flott og ikke minst praktisk gave, aldri kjekt å fryse på hendene under en fotballkamp:-) Fin blogg du har, legger meg til som følger:-) Hilsen fra Marianne

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord til meg ♥ Det gjør dagen min ekstra fin :)